Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη Φωτορεπορτάζ

Ηχηρή απάντηση από τους Μακεδόνες - Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη Φωτορεπορτάζ
Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για τη Μακεδονία μας στην πρωτεύουσα του Ελληνικού Βορρά, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους για την ακύρωση αυτής. Χιλιάδες Ελλήνων βροντοφώναξαν ένα ηχηρό ΟΧΙ απέναντι σε όλους αυτούς, που ξεπουλάνε την πατρίδα μας με υπογραφές και διαβουλεύσεις, χώματα που έχουν ποτιστεί με το αίμα των προγόνων μας, όχι για κάποια σύνθετη ονομασία των Σκοπίων, αλλά για τη Μοναδικότητα αυτής και το Ελληνικό της παρελθόν και μέλλον.

Το παράδειγμα του Μεγίστου των Ελλήνων, Αλέξανδρου, παραμένει ζωντανό ανά τους αιώνες… πιο επίκαιρο από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή τιμά τη Μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη για περισσότερα από δέκα συναπτά έτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  

Φέτος, η αστυνομία επικαλούμενη γελοίους ισχυρισμούς για πραγματοποίηση επεισοδίων από αντισυγκεντρώσεις απαγόρευσε την εκδήλωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, εκδήλωση που είχε ανακοινωθεί εβδομάδες πριν, με όλα τα νόμιμα χαρτιά να έχουν κατατεθεί.
Φυσικά, παρείχε προστασία και συνοδεία σε ένα θλιβερό θίασο, που συγκεντρώθηκε κάποιες εκατοντάδες μέτρα μακριά από την πλατεία Καραϊσκάκη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον ανθελληνικό χαρακτήρα, που διέπει τις Μ.Κ.Ο. που στηρίζονται από κράτος, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και παρακράτος…
Φυσικά παρούσα στην αντισυγκέντρωση ήταν και η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γαϊτάνη, η οποία με θράσος έχει αποκαλέσει τα Σκόπια, "Μακεδονία", την ίδια στιγμή, που πληρώνεται από τον ελληνικό λαό και επιβεβαίωσε και χθες την "αντισυστημικότητα" του κόμματός της, αλλά και της πρωτοβουλίας για την οργάνωση της αντισυγκέντρωσης.    
Απέναντι σε καθεστώς τρομοκρατίας και την αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους, στεκόμαστε εμείς ολόρθοι με αιώνια Πίστη στις Ιδέες, τον Αρχηγό μας και τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που βλέπουν το μόνο σωτήρα στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης (αναπληρωτής Γραμματέας Ν.Ο. Θεσσαλονίκης), που φώναξε προς πάσα κατεύθυνση πως στις φλέβες μας ρέει το αίμα των αρχαίων Μακεδόνων και αν χρειαστεί θα σηκώσουμε ξανά τις Σάρισσες για να διώξουμε αυτό το σάπιο καθεστώς. Αυτές οι μέρες έδειξαν, πρόσθεσε, τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ ιδεολογιών και Κινημάτων, καθώς την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εκδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, υπάρχουν και άλλοι που πραγματοποιούν ανήθικες παρελάσεις ανώμαλων, που μόνος τους σκοπός είναι να χαριεντίζονται στους δρόμους.

Ο συναγωνιστής Κολτσίδας Δημήτριος (Γραμματέας Τ.Ο. Λαρίσης) τόνισε τη σπουδαιότητα της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα μαθήματα που θα πρέπει να πάρουμε εμείς σήμερα. Κατέδειξε τα σημεία των καιρών και υπογράμμισε τους λόγους για τους οποίους ο Αλέξανδρος έγινε Μέγας, ο μεγαλύτερος των μεγαλύτερων και σε ολόκληρη την οικουμένη έχουν γραφτεί ωδές στο όνομά του.

Έπειτα ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλης Νικόλαος ευχαρίστησε δημοσίως όλους αυτούς, που βοήθησαν στο θρίαμβο του Κινήματός μας στις δύο περασμένες εκλογικές διαδικασίες. Η επιλογή της περιοχής, που πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν τυχαία, καθώς το δημοτικό διαμέρισμα, όπου υπάγεται η Ξηροκρήνη και ο Βαρδάρης είναι τα προπύργια της Χρυσής Αυγής. Είναι οι περιοχές που μας έδωσαν τα υψηλότερα ποσοστά στο νομό και από τα υψηλότερα στην Ελλάδα. Αυτό είναι απόρροια της συνεχούς παρουσίας του Κινήματος στην περιοχή, αλλά και οι επιπτώσεις που έχει δεχθεί αυτό το διαμέρισμα, από την αδιαφορία της Πολιτείας, τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσής Αυγής) βροντοφώναξε την απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων από το βήμα. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού μας και των άδικα προφυλακισμένων βουλευτών του Κινήματός μας, που διώκονται από ένα φαύλο καθεστώς, από μία χούντα ενορχηστρωμένη από τους Σαμαρά και Βενιζέλο.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνης, κατήγγειλε για ακόμη μία φορά όλους τους μειοδότες πολιτικούς, που ξεπουλάνε σπιθαμή προς σπιθαμή τη Θράκη μας. Με τις υπογραφές τους προσπαθούν να παραχωρήσουν τη Θράκη μας, στη γείτονα χώρα. Απτή απόδειξη είναι όλοι αυτοί οι βουλευτές του «συνταγματικού» τόξου, που φωτογραφίζονται κάτω από σημαίες και σε συγκεντρώσεις για ανεξάρτητη Θράκη. Όμως ο συναγωνιστής τόνισε, πως δε θα περάσουν αυτά που θέλουν, γιατί σε κάθε τους βήμα, θα βρισκόμαστε απέναντί τους εμείς!

Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος Πολύβιος (βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης) δήλωσε πως όλοι οι παρευρισκόμενοι αποτελούν ένα ράπισμα στο πρόσωπο της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, μία απάντηση σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως το όνομα της Μακεδονίας είναι διαπραγματεύσιμο. Φώναξε το κεντρικό μας σύνθημα απέναντι σε αυτό το σάπιο καθεστώς «ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ». Ό,τι και αν κάνουν, τίποτα δε μας φοβίζει, τίποτα δε θα μας σταματήσει…  

Έπειτα ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε τις πολιτικές εξελίξεις, με τις γελοίες αποφάσεις των ανακριτριών για κατ’ οίκον περιορισμό και απαγόρευση πολιτικού λόγου. Αλλά φώναξε πως εμείς δε θα κάνουμε πίσω, γιατί έχουμε μία Ιδέα, μία Πατρίδα, έναν Αρχηγό και μαχόμαστε μέχρις εσχάτων για την Ελλάδα! Υπενθύμισε σε όλους το μήνυμα, που είχε πει ο Αρχηγός μας, την ημέρα της συλλήψεώς του, πως «για την Ελλάδα είναι έτοιμος να μπει στη φυλακή, αλλά και να δώσει την ίδια του τη ζωή». Κάλεσε τους πάντες να κάνουν το ίδιο, κάλεσε τους πάντες να πολεμήσουν για την πατρίδα μας, γιατί είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές της! Πάντα όμως επόπτες και οδηγοί του Αγώνα μας είναι οι συναγωνιστές μας Γιώργος και Μάνος, που από εκεί ψηλά μας δίνουν Δύναμη για αυτά τα οποία πολεμάμε!

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης (βουλευτής Σερρών, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης) και τόνισε τη σπουδαιότητα της ηχηρής απάντησης που έδωσε ο ελληνικός λαός στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας η Χρυσή Αυγή έχει εκλεγμένους συμβούλους και θα παλέψει για να σταματήσει το μεγάλο φαγοπότι, που είχε στηθεί μέσα σε αυτά τα συμβούλια, με χρυσά κουτάλια. Στο τέλος κάλεσε τους πάντες σε έναν όρκο αιώνιο, έναν όρκο για τη μοναδικότητα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Έπειτα πραγματοποιήθηκε μαζικότατη πορεία προς τα γραφεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, με τους δρόμους της Ξηροκρήνης να γεμίζουν με τα συνθήματα, που βροντοφώναζαν χιλιάδες Χρυσαυγιτών, συνθήματα για την Μακεδονία, ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις και συνθήματα, ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Η πορεία κατέληξε στα γραφεία και έληξε όπως κάθε φορά με τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό μας Ύμνο, με χιλιάδες Ελλήνων σε στάση προσοχής!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: