Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τούρκοι και ισλαμιστές στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών

Τούρκοι και ισλαμιστές στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση βγήκε από τις μάχες μεταξύ κούρδων και δυνάμεων της αντιπολίτευσης, που μάχεται στο πλευρό και προς το συμφέρον των αμερικανοσιωνιστών, στην Συρία. Συγκεκριμένα η μάχη δόθηκε μεταξύ ανδρών του YPG και του Μετώπου Ελ Νούσρα στην συριακή πόλη Σερεκανίγιε, όπου οι αντάρτες κατατροπώθηκαν.
Μετά την μάχη έμελε να εμφανιστούν ντοκουμέντα για την ενεργή συμμετοχή των τούρκων στην δήθεν εμφύλια σύρραξη μου μαίνεται εδώ και μήνες στην Συρία. Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή είχε καταδείξει την αγαστή συνεργασία μεταξύ τούρκων και αμερικανοσιωνιστών στην υπόθεση της Συρίας. Τώρα υπάρχουν νέα αδιάψευστα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ενεργή ανάμειξη των τούρκων στα τεκταινόμενα της περιοχής.
Συγκεκριμένα την επαύριο της μάχης, βγήκαν στην δημοσιότητα ταυτότητες τούρκων, οι οποίοι συμμετείχαν στις επιχειρήσεις, μαζί με μέλη της Αλ Κάιντα και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, που βρίσκονται υπό των έλεγχο των αμερικανοσιωνιστών, ασχέτως αν τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο. Αυτές βρέθηκαν στις περιοχές που δραστηριοποιούταν το Μέτωπο Ελ Νούσρα της συριακής αντιπολίτευσης, όταν αυτές ήρθαν υπό τον έλεγχο του YPG.
Οι παραπάνω φωτογραφίες μαζί με πολλά άλλα ντοκουμέντα αποδεικνύουν την ανάμειξη των τούρκων και αφήνουν να υπονοηθεί η συμφωνία που έχει επέλθει στο παρασκήνιο μεταξύ τούρκων και αμερικανοσιωνιστών. Η φύση αυτής της συμφωνίας είναι σίγουρα ανθελληνική και συνεπώς η Ελλάδα ουδέν συμφέρον έχει να αναμιχθεί σε ένα πόλεμο ανθελληνικών συμφερόντων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: