Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Απαγόρευσαν την εκδήλωση της 4ης Αυγούστου στην Καλαμάτα! Χούντα ΝΔ-Σύριζα!!



Την απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης στο Πάρκο του λιμενικού ταμείου έως τις 30 Αυγούστου αποφάσισε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι να αρθεί η άδεια για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο χώρο στις 3 και 4 Αυγούστου που είχε δωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Πελοποννήσου.


Η κυβέρνηση Σαμαρά ως γνήσιο φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων σε συνεργασία με τα αναρχοκομουνιστικά απολειφάδια του Σύριζα απαγόρευσαν την καθ’όλα νόμιμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτας. Φυσικά δεν απαγόρευσαν την αυριανή συγκέντρωση των αναρχικών ούτε το φεστιβάλ του ΚΚΕ.

Η Μεσσηνία προπύργιο εθνικιστικό που έχει δεχθεί στην γη της χιλιάδες θύματα την περίοδο του συμμοριτοπολέμου θα ανεχθεί αυτήν την προσβολή; Αυτή είναι η ισοπολιτεία και δημοκρατικότητα του Α.Σαμαρά; Η ελαφροδεξιά μάλλον γέρνει αριστερά! 
Η πρόκληση αυτή δε θα περάσει. Καλούμε όλους τους Μεσσήνιους να στοιχηθούν στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής. ΕΠΟΝΤΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ

xryshaygh.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: