Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τουρκική φρεγάτα έκανε βόλτες στο Αιγαίο και στο Υπ.Εξωτερικών κάνουν διακοπές


Τουρκικό αποβατικό και φρεγάτα περιέπλευσαν στη Σάμο! - Βρέθηκαν σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων από την περιοχή Κασονήσι
Για ακόμη μια φορά οι Τούρκοι εισέβαλαν προκλητικά σε ελληνικά χωρικά ύδατα ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών λάμπει δια της ανυπαρξίας του. Σήμερα στις 15:00 ένα μεγάλο τουρκικό αποβατικό γεμάτο με άρματα μάχης, συνοδευόμενο από μία φρεγάτα περιέπλευσαν στη Σάμο σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων από την περιοχή Κασονήσι.
Στη συνέχεια πέρασαν πολύ κοντά από το Μακρονήσι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και συνέχισαν με κατεύθυνση τη περιοχή της Σμύρνης. Στις 16:00 περίπου κοντά στη περιοχή του Κοκκαρίου, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Σάμου ερχόμενο από το Βαθύ, έβαλε πλώρη κατά πάνω τους, αναγκάζοντας τους Τούρκους να αλλάξουν την πορεία τους.
Το πλήρωμα του Λιμενικού Σώματος έκανε αυτό που δεν μπορεί να κάνει η μνημονιακή κυβέρνηση, υπερασπίστηκε με όποιο πιθανό κόστος τα Εθνικά μας χωρικά ύδατα και εξασφάλισε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και τα κεκτημένα εδαφικά μας δικαιώματα.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casus belli και την άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ξεφορτωθεί τα πολιτικά ανδρείκελα που εργάζονται μόνο για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και των τραπεζιτών!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: