Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τρόικα: Η Ελλάς μπορεί να ζήσει και χωρίς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης...

Τρόικα: Η Ελλάς μπορεί να ζήσει και χωρίς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης...
Στην Θράκη μας, ως γνωστόν, η δράση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής δεν γνωρίζει κανένα εμπόδιο στην προσπάθεια του να υλοποιήσει τις αποφάσεις του 5ου Συνεδρίου του ΚΚΕ για "ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη". Στην προσπάθεια αυτή του προξενείου στέκονται αρωγοί τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», αφού ακόμα και σήμερα τα Σκόπια ονομάζονται «Μακεδονία» από την αριστερά και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν με φόντο την «σημαία της ανεξάρτητης Θράκης».
Τώρα πλέον αρωγός σε αυτή την κοινή προσπάθεια του «συνταγματικού τόξου» και των τούρκων γίνεται και η τρόικα που φροντίζει ώστε να δώσει την απαραίτητη «νομιμοποίηση» στις όλες προσπάθειες. Τουτέστιν επειδή το πολιτικό κόστος είναι πολύ υψηλό για την οποιαδήποτε ενέργεια σε αυτή την κατεύθυνση, θα πρέπει να φανεί σαν να «αναγκάζεται» να το κάνει η κυβέρνηση.
Έτσι η τρόικα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «η κυβέρνηση μπορεί να ζήσει και χωρίς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης», καλώντας στο κλείσιμο του υπουργείου, που διαχειρίζεται τα ζητήματα αυτών των ακριτικών περιοχών. Έτσι τώρα η κυβέρνηση μπορεί να κλείσει αυτό το μείζονος εθνικής σημασίας υπουργείο με την πρόφαση ότι «αναγκάστηκε» από την τρόικα.
Τοιουτοτρόπως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε άλλη μία προδοτική υποχώρηση στα εθνικά θέματα με την κάλυψη της τρόικας, η οποία έτσι και αλλιώς κατ' εντολή των αμερικανοσιωνιστών θέλει να αναγάγει την Τουρκία σε περιφερειακή δύναμη. Η μόνη διαφορά της ΝΔ με τα εθνοπροδοτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, είναι ότι οι δεύτεροι δεν θα χρησιμοποιούσαν προφάσεις για να ακολουθήσουν την ίδια εθνοπροδοτική πολιτική...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: