Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Παράρτημα στην Ελλάδα κάνει η Ομόνοια. Καιρός ήταν...


omonoia
Σε μια απόφαση, που οι καιροί επιβάλλουν και που σίγουρα άργησε να έλθει προχώρησε η διοίκηση του κόμματος της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου "Ομόνοια". Όπως ανακοινώνει Μετά από απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας για διεύρυνση του ιστορικού φορέα των Βορειοηπειρωτών και στον ελλαδικό χώρο, καλούμε όλους τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση για την δημιουργία του παραρτήματος Ελλάδας.
Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη οργάνωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Η ανοιχτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 σε χώρο του ξενοδοχείου Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο".
Μένει να δούμε εάν αυτή η απόφαση της Ομόνοιας θα συνοδευτεί από την αρωγή του ελληνικού "κέντρου". Γιατί την ίδια στιγμή που οι αλβανοί πολιτικοί (και δυστυχώς μεταξύ τους και κάποιοι ελληνικής καταγωγής) προσυπογράφουν τα αιτήματα των τσάμηδων, η υπαρκτή και αναγνωρισμένη μειονότητα των Ελλήνων στην Αλβανία υποφέρει τα πάνδεινα, τόσο από τους Αλβανούς εξτρεμιστές όσο και από την αδιαφορία των ελληνικών αρχών.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: