Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1944 ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ...



Η γερμανική κατοχή έχει λήξει. Δεν έχουν όμως λήξει δυστυχώς τα βάσανα του ελληνικού λαού. Η Ελλάς ευρίσκεται υπό την ανάγκη ανασυγκροτήσεως πολιτειακής και στρατιωτικής. Στην πατρίδα μας έχει συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενώσεως υπό τον Γ. Παπανδρέου τον πρεσβύτερο και οι διάφορες ομάδες των ανταρτών έπρεπε να διαλυθούν ώστε να συγκροτηθεί τακτικός ελληνικός στρατός. Υπακούν όλοι πλην των κομμουνιστών που ήθελαν την εξουδετέρωση των αντιπάλων τους και την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικής κομμουνιστικής κυβερνήσεως υπό το άρμα της Σοβιετικής Ενώσεως.

Οι νικητές του Β Παγκοσμίου Πολέμου ωστόσο έχουν ήδη μοιράσει τις υποτιθέμενες ελεύθερες χώρες σε ζώνες επιρροής μεταξύ δυτικού και ανατολικού μπλοκ. Και η Ελλάς, καθημαγμένη από την λαίλαπα του πολέμου και ελλείψει αληθινής και στιβαρής εθνικής κυβερνήσεως, έχει περιέλθει στα χέρια της Βρετανίας με την τελική σύμφωνη γνώμη του Στάλιν. Όμως η αρχή της ειρηνευτικής περιόδου προέβλεπε μεταξύ άλλων την εκπλήρωση ορισμένων υποσχέσεων προς τις νικήτριες χώρες. Ένα αποτέλεσμα που αναμενόταν ήταν η ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα. Όλες οι υποσχέσεις απεδείχθησαν απλά προσχηματικές και ψευδείς. Ο δε υποτιθέμενος εμφύλιος πόλεμος, κανονικός συμμοριτοπόλεμος, βόλευε όλους τους ψευτοσυμμάχους στην υποταγή της πατρίδος μας.

Οι ελληνόφωνοι κομμουνιστοσυμμορίτες βρίσκονταν έτοιμοι στη θέση και το ρόλο τους. Τα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν και οι αιματηρές συγκρούσεις ήταν το σύνθημα της αδελφοκτόνου αιματοχυσίας. Έχουν μάλιστα καταγραφεί εκτελέσεις ακόμη και αριστερών από συντρόφους τους γιατί δεν δέχτηκαν σύμπραξη στην προδοσία. Σκοπός της κομμουνιστικής ανταρσίας ήταν να επιτευχθεί αποφασιστικό χτύπημα σε βάρος της επίσημης ελληνικής κυβερνήσεως μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Τα αστυνομικά τμήματα ήταν ο αμέσως επόμενος συμβολικός στόχος του ερυθρού πραξικοπήματος. Τα ενεργούμενα του Στάλιν θέλανε στρατιωτική και πολιτική νίκη ταυτόχρονα. Η απόλυτη χαρά Βρετανίας και Σοβιετικής Ενώσεως που είχαν άλλωστε κανονίσει ποιες χώρες θα μαντρώσουν στο άρμα τους.

Σε αρκετά αστυνομικά τμήματα πέφτουν οι πρώτοι ηρωικοί νεκροί. Στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας υπήρξε έως τότε το υψηλότερο τίμημα. Γρήγορα οι υπέρτερες κομμουνιστικές ορδές έχοντας πετύχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού επικρατούν σε πολλά σημεία της Αθήνας και η μάχη επικεντρώνεται στο κέντρο της πόλης. Στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη οι υπερασπιστές σηκώνουν το βάρος υπερασπίσεως ολοκλήρου του ελληνικού έθνους. Λίγοι χωροφύλακες και Εθνικιστές συμπολεμιστές στο πλευρό τους. Τα μέσα λιγοστά μα η ψυχή μεγάλη. Το θάρρος στα ουράνια και η ορμή ξεχειλίζει για τη δόξα και την Τιμή της Πατρίδος. Οι παρακαταθήκες και τα κελεύσματα της φυλής μας ηχούν ως ουρανομήκης σάλπιγγα απόκρουσης της δολοφονικής μανίας των κομμουνιστών.

Εκείνη τη στιγμή το στρατόπεδο του συντάγματος χωροφυλακής στου Μακρυγιάννη ήταν το κάστρο λευτεριάς ολόκληρης της Ελλάδος. Ολόκληρη η Ελλάς βρισκόταν εκεί μέσα. Τα βλέμματα ήταν όλα εκεί προσηλωμένα μαζί με την ελπίδα πως τον προηγούμενο κατακτητή δεν θα τον διαδεχτεί άλλος. Και το κυριότερο πως η απάντηση θα δώσει στην πατρίδα την ευκαιρία να σταθεί όρθια αφού δυστυχώς το κακό όπως γνωρίζουμε δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα. Και έτσι σε κείνη τη μάχη η νίκη έδωσε το δάφνινο στεφάνι στους άνδρες της χωροφυλακής. Οι απώλειες του Συντάγματος Χωροφυλακής ήταν 41 νεκροί, 62 τραυματίες και 29 αιχμάλωτοι οι οποίοι εκτελέστηκαν από τους ερυθρούς γύπες.

Τιμή και Δόξα στους Ηρωικούς Φρουρούς του Ελληνικού Έθνους. Κι αν το όραμα των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών για πραγματικά ελεύθερη και αδέσμευτη Ελλάδα προδόθηκε από τους φαύλους πολιτικάντηδες του νεοταξισμού, θα πραγματοποιηθεί από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που θα φέρει την εθνική κυριαρχία και την μεγαλοσύνη της Πατρίδος μας. Πεσόντες του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, Αθάνατοι!!!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: