Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ρατσιστική επίθεση στην Καλαμάτα...!!! Ομάδα αλβανών επιτέθηκε σε αφρικανό γιατί τους πήρε τη δουλειά... Χτυπήθηκε και Έλληνας που προσπάθησε να τον προστατέψει...



ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΥΡΚΙΝΟΦΑΣΙΑΝΟΥΣ...!!! ΕΛΕΟΣ!

Πρωτοφανές επεισόδιο με ρατσιστικές προεκτάσεις προκάλεσε μια πολυμελής ομάδα Αλβανών σε βάρος ενός Αφρικανού μετανάστη, στον οποίο επιτέθηκαν όλοι μαζί με γροθιές, κλωτσιές και… καρέκλες επειδή θεώρησαν ότι τους… πήρε τα μεροκάματα!

Το επεισόδιο ξεκίνησε στο καφενείο του χωριού Πλατύ στην Καλαμάτα, όταν δυο Αλβανοί έβρισαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού στο οποίο δούλευαν πέρυσι, επειδή φέτος προτίμησε το μετανάστη από την Μπουρκίνα Φάσο με τον οποίο δουλεύει μαζί σε εργολαβίες! Στον καυγά πήραν μέρος και άλλοι οκτώ ομοεθνείς τους, που επιτέθηκαν όλοι μαζί στον άτυχο Αφρικανό βρίζοντάς τον απαξιωτικά για το… χρώμα του!

Ένας Έλληνας κάτοικος του χωριού που προσπάθησε να τον προστατεύσει, δέχτηκε και αυτός χτυπήματα! Στο καφενείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας που συνέλαβαν τρεις από τους Αλβανούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν και αναζητούνται. Ο Αφρικανός εργάτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες και, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, έδωσαν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.protothema.gr

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: