Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Όλοι πέφτουν!! Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 13,3% σε δημοσκόπηση της ALCO!!



Πανικός έχει προκληθεί στο πολιτικό σύστημα από τις αλλεπάλληλες σφυγμομετρήσεις, που δείχνουν, έστω και αναγκαστικά, αυτό που όλοι βλέπουν στην κοινωνία, είτε συμπαθούν, είτε... 

μισούν την Χρυσή Αυγή. Πριν ακόμα προλάβουν να στεγνώσουν τα μελάνια από τις περισπούδαστες αναλύσεις για το πώς μπορεί να «ψαλιδιστεί» η Χρυσή Αυγή, για το πώς μπορεί να ανακοπεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, άλλη μία δημοσκόπηση δημοσιεύεται για να «ψαλιδίσει» όχι την Χρυσή Αυγή, αλλά όλους τους καθεστωτικούς που τους έχει γίνει εφιάλτης.

Η Alco, αξίζει να θυμίσουμε, στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, έβλεπε "σημαντική υποχώρηση" της Χρυσής Αυγής, δίνοντας μας 4,6%, έναντι του 7% που είχαμε λάβει στις πρώτες. Αυτό, βέβαια, στα πλαίσια της πολεμικής εναντίον μας, αφού τότε είχαν προσπαθήσει να παρουσιάσουν την Χρυσή Αυγή να πέφτει, ώστε παράλληλα με τον διπολισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, να σπρώξουν ψηφοφόρους προς τις καθεστωτικές δυνάμεις. Εν τέλει, ως γνωστόν, διαψευστήκαν και εκτεθήκαν ανεπανόρθωτα, αφού η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που κατάφερε να διατηρήσει τις δυνάμεις του, στις δεύτερες εκλογές.

Τώρα τα στατιστικά που δίνει η Alco εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτος με 22,3% και την ΝΔ να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 20,7%. Τρίτη και με διαφορά είναι η Χρυσή Αυγή με 10,2%, το οποίο με την ανάλογη αναγωγή φτάνει στο 13,3%, η οποία όπως φαίνεται σε άλλους πίνακες της δημοσκόπησης είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που εμφανίζει έντονο ρεύμα ανόδου. Τέταρτο εμφανίζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ με 5,3% και τάσεις φανερής διαλύσεως, ενώ πλέον η αποδόμηση του κόμματος Καμμένου φαίνεται και δημοσκοπικά, αφού κατρακυλάνε στο 4,5% με το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων τους να μετακινείται προς την Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει η δημοσκόπηση. Μετά έρχεται το ΚΚΕ με 4,3% και η ΔΗΜΑΡ με 4,1%, ενώ 23,1% των ψηφοφόρων προσμετρήθηκαν ως άκυρο, λευκό ή ΔΞ/ΔΑ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 22,3%
ΝΔ 20,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,2%
ΠΑΣΟΚ 5,3%
ΚΚΕ 4,3%
ΔΗΜΑΡ 4,1%
ΑΛΛΟ 5,5%
ΛΕΥΚΟ 4,3%
ΑΠΟΧΗ 9,1% ΔΞ 9,7%

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον σχολιασμό της δημοσκόπησης η Χρυσή Αυγή έχει δυναμική και ενσωματώνει ψηφοφόρους από όλους τους πολιτικούς χώρους, αποδεικνύοντας ότι τα κόμματα χωρίζουν, ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος ενώνει. Επίσης σημαντική είναι και η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι μεγαλύτερη του 90%, γεγονός που δικαιολογείται από την συνέπεια λόγων και πράξεων, αφού η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει πραγματοποιήσει το 100% των προεκλογικών της εξαγγελιών, γεγονός που όπως φαίνεται τιμούν οι Έλληνες πολίτες.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: