Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από το συμβούλιο της Ευρώπης με προσωπική εντολή Αντωνάκη!!



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

Τελικά, δεν ήταν καθόλου μάταιες οι συνεχείς επισκέψεις στην Αθήνα και οι επαφές με πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, του «αντιρατσιστή» Βενιαμίν Αμπτάν (γαλλικής υπηκοότητας, πρωτοστάτη της ομαδικής επιστολής με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι», που δημοσιεύθηκε αμέσως μετά την πρώτη εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής…), ούτε η «αντιφασιστική» συγκέντρωση που διοργάνωσε το προηγούμενο Σαββάτο (και που ήταν τίγκα στο πακισταναριό…). Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της οργάνωσης (οι… κακές γλώσσες λένε πως είναι όργανο του Σόρος, και δεν κρύβουν τις σχέσεις μαζί του – στην ιστοσελίδα της υπάρχουν πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τον μεγάλο «επενδυτή»), χθες έγινε συνάντηση Βενιαμίν-Αντωνάκη και ο δεύτερος –ως καλός yesman- είπε ναι στο αίτημα του πρώτου (αυτή είναι και η πραγματική σειρά…) για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ιδού η πανηγυρική ανακοίνωση της οργάνωσης του «Γάλλου» αντιφασίστα:

Το EGAM συγχαίρει την απόφαση που ελήφθη από τον Αντώνη Σαμαρά να εξαιρεθούν οι νεοναζί από την ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

«Το EGAM συγχαίρει την απόφαση που ανακοίνωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του με τον Benjamin Abtan, Προέδρου του EGAM, σήμερα στην Αθήνα: η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ μιας νέας σύνθεσης της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, χωρίς τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Αυτή η θέση είναι η ίδια με εκείνη που έχει ήδη ανακοινωθεί από τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό σημαίνει ότι συνεπάγεται τον αποκλεισμό των νεο-Ναζί από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Για το EGAM, αυτό είναι ένα τεράστιο δημοκρατικό νίκη, η οποία φέρνει μια αναγκαία και σωτήρια πολιτική διευκρίνιση, που να ακούγεται στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Ελλάδα προσφέρει τώρα ένα παράδειγμα για όλη την Ευρώπη από μια χώρα αντιμέτωπη με την πιο βίαιη κοινωνική κατάσταση, αλλά οι ηγέτες της οποίας αποφάσισαν να θέσουν την υπεράσπιση της δημοκρατίας ως κορυφαία προτεραιότητα.

Τέλος, η απόφαση αυτή δίνει τη δυνατότητα να σπάσει τη δυναμική του νεο-ναζιστικού κόμματος “Χρυσή Αυγή” στην Ελλάδα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και ενισχύει την ευρωπαϊκή αντιρατσιστικό κίνημα που εκφράστηκε με δύναμη στους δρόμους της Αθήνας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000 ανθρώπους για μια μεγάλη αντιρατσιστική πορεία κατά του νεοναζισμού».

Συμπέρασμα: Εδώ ο κατοχικός ψευτοπρωθυπουργός Αντωνάκης δε μπορεί να πει όχι στο παράνομο και αντιδημοκρατικό αίτημα του… δημοκράταρου Βενιαμίν Αμπτάν, θα τολμήσει να πει όχι στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων;

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: