Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 την ίδια ώρα που ο λαός είναι στους δρόμους σε Χίο και Λέσβο

Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 την ίδια ώρα που ο λαός είναι στους δρόμους σε Χίο και Λέσβο
Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις όχι μόνο με παραβιάσεις, αλλά και υπερπτήσεις επάνω από τα ελληνικά νησιά αυτές τις ημέρες κατά τις οποίες επικρατεί κοινωνική αναταραχή στο Αιγαίο.
H Τουρκία συνεχίζει την επιθετική και προκλητική συμπεριφορά στο Αιγαίο. Ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη Ρω, στα 18000 πόδια το μεσημέρι. Τις προηγούμενες ημέρες υπερπτήσεις από την τουρκική πολεμική αεροπορία είχαμε επάνω από τα νησιά Φούρνους Ικαρίας, Μακρονήσι, Ανθρωποφάγους, Αρκιούς και Λειψούς.
Η τουρκική πολεμική αεροπορία την Τετάρτη ξεκίνησε από νωρίς τη δραστηριότητα της με τις πρώτες υπερπτήσεις να ξεκινούν τις 10 το πρωί πάνω από το Φαρμακονήσι.
Από την αρχή του χρόνου οι υπερπτήσεις έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις εκατό και πλησιάζουν πλέον τον αριθμό 127, που είναι οι υπερπτήσεις που έγιναν καθ’ όλη της διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Όσο για την πολιτική ηγεσία της χώρας παραμένει “ψύχραιμη”… Πότε αλήθεια θα σταματήσει να είναι “ψύχραιμη”; Όταν θα εγκατασταθούν οι Τούρκοι σαν στρατός κατοχής στην Αθήνα; 
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: