Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Ποιος είναι ο Αντώνης Λιάκος, που δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει… ανάγκη (!) τουλάχιστον 1.000.000 πρόσφυγες;

Ποιος είναι ο Αντώνης Λιάκος, που δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει… ανάγκη (!) τουλάχιστον 1.000.000 πρόσφυγες;
“Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες” λέει ο Λιάκος και “λησμονεί” ότι από την Πατρίδα μας ξενιτεύτηκαν τα τελευταία 10 χρόνια 500.000 Έλληνες…
Ο Αντώνης Λιάκος είναι καθηγητής της Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έγινε καθηγητής με διαδικασίες αδιαφανείς με την βοήθεια των τραμπούκων της άκρας αριστράς της Φιλοσοφικής Σχολής παρ’ όλο το γεγονός ότι ήταν αντίθετος προς αυτή την επιλογή ο τότε Κοσμήτορας αείμνηστος καθηγητής Μικρογιαννάκης.
Ο Λιάκος ανήκε όταν κυβερνούσε την χώρα ο Σημίτης στο think tank των “εκσυγχρονιστών”. Μέσα στα πλαίσια του “εκσυχρονισμού”, είναι ένας από αυτούς, που έχουν γράψει κείμενα στα οποία το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα του 19ου αιώνος, καθώς επίσης και ότι πρέπει να καταργηθεί  ο όρος τουρκοκρατία, γιατί η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν πολυεθνική! Μετά το ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Λιάκος βρέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ο μόνος… Ο Αντώνης Λιάκος έγραψε πρόσφατα τα εξής:
“Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.”
Πως θα είναι αυτή η “Ελλάδα”, που θέλει ο Λιάκος και οι κάθε φύσεως εθνομηδενιστές φιλελεύθεροι ή μαρξιστές; Σίγουρα αυτό που σκέπτονται δεν είναι η Ελλάδα των Ελλήνων, η Ελλάδα της Παραδόσεως, η Ελλάδα που πιστεύουμε και για την οποία αγωνιζόμαστε.
Έτσι λοιπόν, εμφανίζεται καθαρά το φάσμα μιας “Ελλάδας”, που δεν θα είναι Ελλάδα! Και όσοι θέλουν την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ, πρέπει να σταθούν απέναντι στα σχέδια του κάθε Λιάκου!
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: