Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Συντριβή των μπολσεβίκων στην Καλλιθέα - Δεν πέρασε ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Συντριβή των μπολσεβίκων στην Καλλιθέα - Δεν πέρασε ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Όταν οι εθνικιστές προχωρούν, οι μπολσεβίκοι υποχωρούν ατάκτως. Αυτή η φράση συνοψίζει με απόλυτα ακριβή τρόπο, την πανηγυρική νίκη της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα στο ΔΣ της Τετάρτης 19/2.
Το ψήφισμα που πήγαν να περάσουν από κοινού οι παρατάξεις που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της αθωωτικής πρότασης της Εισαγγελέως και υπέρ της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, στο ΔΣ της Καλλιθέας, απορρίφθηκε ή για να είμαστε ακριβείς, δεν μπήκε καν σαν θέμα προς συζήτηση.
Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα και Συναγωνιστής, Τρύφωνας Μπουγάς σε μια ομιλία που θα θυμούνται για καιρό οι θιασώτες του μπολσεβικισμού, αλλά και οι παρευρισκόμενοι αριστεροί συνδικαλιστές στην αίθουσα των συνεδριάσεων, συνέτριψε με πολιτικά επιχειρήματα κάθε σκέψη, για να περάσει ένα τέτοιο ψήφισμα.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως οι αριστερές παρατάξεις, είχαν κινητοποιήσει μεγάλη στρατιά κλακαδόρων, ώστε να πιέσουν το Δημοτικό Συμβούλιο να περάσει το ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής, δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας.
Με αφορμή πρόσφατη επίθεση στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστεροί πήγαν να μεταφέρουν το παιχνίδι, στο δικό τους… γήπεδο, για να λάβουν τις δυναμικές απαντήσεις που τους αρμόζουν.
Ο Τρύφωνας Μπουγάς τόνισε πως οι επιθέσεις που δεν καταδικάζονται ποτέ είναι εκείνες που γίνονται σε βάρος των πατριωτών και των εθνικιστών της Καλλιθέας, ενώ κάλεσε τους παρευρισκόμενους να υποδείξουν έστω και έναν Έλληνα πατριώτη που να έχει προβεί σε βανδαλισμό ή επίθεση κατά κάποιου.
Μάλιστα υπενθύμισε στο Δ.Σ πως η Ελληνική Αυγή ήταν μετά το Δήμαρχο εκείνη που καταδίκασε άμεσα την επίθεση στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ποτέ δεν έχουν πράξει οι υπόλοιποι για τις επιθέσεις που έχουν γίνει σε βάρος στελεχών της Ελληνικής Αυγής.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βαρύ ανθελληνικό μητρώο που έχουν οι αριστεροί, αλλά έριξε το γάντι και στους «ψευτοδεξιούς» της πλειοψηφίας στον Δήμο. «Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων σας που έχασαν τη ζωή τους από τους αναρχοκομμουνιστές, αν οποιοσδήποτε από εσάς τους δήθεν πατριώτες (απευθυνόμενος κυρίως προς την διοικούσα παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ), στηρίξετε αυτό το ψήφισμα» τόνισε ο Συναγωνιστής, Τρύφωνας Μπουγάς που ανέβασε και άλλο τους τόνους: «Για όποιον τολμήσει να ψηφίσει αυτό που θέλουν να περάσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για την Χρυσή Αυγή τους αφιερώνω το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, για τον Αρχιστράτηγο Καραϊσκάκη, «άμα γυρίσω… κι άμα το ψηφίσετε θα μας…»
Ακόμα ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ένα Δ.Σ. να λογοκρίνει μια εισαγγελική πρόταση, θυμίζοντας σταλινικά καθεστώτα και συνέχισε. «Είναι τιμή για μας, να μας αποκαλούν φασίστες, οι απάτριδες κομμουνιστές και να μας κατηγορούν, επειδή αγαπάμε το έθνος και την πατρίδα μας» και συνέχισε: «Το να είσαι στην Χρυσή Αυγή είναι τιμή, με την ηγεσία που έχει και είναι ένα ωραίο ταξίδι, που εσείς δεν είστε ικανοί να ζήσετε ποτέ».
Ο Συναγωνιστής Μπουγάς δεν σταμάτησε ούτε όταν βεβαιώθηκε πως δεν θα περάσει το ψήφισμα. Μάλιστα κάλεσε τον Δήμαρχο Καλλιθέας να πάρει σαφή θέση με ποιους επιλέγει να συμπορευτεί: «Δεν μπορεί την μία να με κερνάτε καφέ στις εκδηλώσεις του Στρατηγού Μακρυγιάννη και στον Δήμο να πηγαίνετε αγκαλιά με τους κομμουνιστοσυμμορίτες», προκαλώντας για μια ακόμα φορά τον ενθουσιασμό στο ακροατήριο, ενώ οι αριστεροί κλακαδόροι είχαν σιγήσει.
Οι εθνικιστές στην Καλλιθέα, με την επιμονή, το πείσμα τους και με την προσήλωση στις αρχές του Εθνικιστικού Κινήματος, έδωσαν και χθες ένα καλό μάθημα στους μπολσεβίκους σε έναν Δήμο που οι αριστεροί θεωρούσαν προπύργιο. Πλέον αντιλαμβάνονται πως μόνο τέτοιο δεν είναι. Από την Καλλιθέα, δίνεται το μήνυμα της εθνικιστικής νίκης, μετά την τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αυγής να μπλοκάρει το ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: