Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Λέσβος: Νέα επίθεση των ΜΑΤ κατά πολιτών στο Διαβολόρεμα - Έβαλαν φωτιά σε δασική περιοχή!

Λέσβος: Νέα επίθεση των ΜΑΤ κατά πολιτών στο Διαβολόρεμα - Έβαλαν φωτιά σε δασική περιοχή!
Φανταστείτε αυτή η αστυνομική αγριότητα να ξέσπαγε κατά "προσφύγων" - Θα είχε πέσει η κυβέρνηση! Τώρα σιωπή από τα "ενημερωτικά" φερέφωνα του Μητσοτάκη...
Πεδίο μάχης εδώ και μερικές ώρες η περιοχή Διαβολόρεμα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά sites της Λέσβου. Τα ΜΑΤ της χούντας των Μηταράκη - Μητσοτάκη έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο βίας και πληροφορίες αναφέρουν για δύο σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών.
Τα δακρυγόνα και οι κρότου-λάμψης πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται και εστίες φωτιάς, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ βρίζουν χυδαία τους πολίτες και προκαλούν και φθορές ακόμα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!
Θυμίζουμε ότι σήμερα στην Μητιλήνη υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και τα πάντα είναι κλειστά. Οι κάτοικοι συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον περαιτέρω εποικισμό του νησιού τους από δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων σε Λέσβο και Χίο, υπήρξαν τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών. Συνολικά έγιναν 3 συλλήψεις στη Μυτιλήνη και μία στη Χίο.
Σε Λέσβο και Χίο τραυματίστηκαν από 10 πολίτες. Οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα και αποχώρησαν μετά τις πρώτες βοήθειες. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός γυναίκας στη Χίο, που πήγε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και της έγιναν ράμματα.

http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: