Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες - Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους...

Διέλυσαν το “hot spot” της Χίου οι βάνδαλοι λαθρομετανάστες - Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους...
Τίποτα δεν έμεινε όρθιο μπροστά στην καταστροφική μανία των βανδάλων λαθρομεταναστών, οι οποίοι διέλυσαν το "hot spot" της ΒΙ.ΑΛ. στην Χίο και προκάλεσα ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Πριν ένα μήνα ο ελληνικός στρατός σαν υπηρέτης των λαθρομεταναστών έστησε το υπερπολυτελές "hot spot" για να στεγαστούν εκεί οι αγνώμονες "κατατρεγμένοι".
Χθες το βράδυ προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια μέσα στον καταυλισμό και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του politischios.gr οι λαθρομετανάστες δεν άφησαν τίποτα όρθιο!

Σπασμένα τζάμια, κατεστραμμένοι οικίσκοι, διαλυμένα ιατρεία, αλλά και ζημιές στα μηχανήματα καταγραφής και ταυτοποίησης της Frontex συνθέτουν τη σημερινή εικόνα ενός κέντρου που κόστισε συνολικά στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του.
Η απόγνωση των αστυνομικών είναι εμφανής με τους ίδιους να δηλώνουν στο politischios.gr ότι: "Εδώ που φθάσαμε το κέντρο θα πρέπει να διαλυθεί και να στηθεί ξανά από την αρχή. Όσα λέγαμε κι εμείς και οι συνάδελφοί μας από τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας δυστυχώς επαληθεύτηκαν. Ένα μήνα τώρα φωνάζαμε να μας ενισχύσουν. Το Υπουργείο θεωρούσε ότι το κάναμε για να μην πιεστούμε. Όμως δείτε τι έγινε όταν 30 άτομα φυλάνε 1.700 λαθρομετανάστες. Ποιος θα τους σταματήσει; Με ποιο μέσο; Και με ποια δικαιοδοσία αφού μέχρι την ώρα που έγιναν τα επεισόδια δεν είχε κατατεθεί το νομοσχέδιο που θα ρύθμιζε όλες αυτές τις λεπτομέρειες" .

Παρά πάντως την προσπάθεια των αρχών να μπαλώσουν τις τρύπες στην περίφραξη ακόμα και το πρωί του Σαββάτου, δεκάδες άτομα συνέχιζαν να κόβουν τα συρματοπλέγματα και να διαφεύγουν προς την πόλη της Χίου!
Η κατάσταση είναι έκρυθμη, καθώς η ανθελληνική κυβέρνηση έχει παραδώσει την χώρα στις ορδές των λαθρομεταναστών!





http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: