Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΛΑΡΙΣΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ»

tromaktiko

Οι λαθρομετανάστες από το Hot Spot του Κουτσόχερου Λάρισας,  που είχαν κλείσει  την Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας…  δεν άφησαν ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν άφησαν να περάσει.
Μιλώντας στο trikalazoom.gr o γιος του ασθενή, περιγράφει τι «Γολγοθά» πέρασε αυτός και ο πατέρας του, περιμένοντας μισή ώρα με το ασθενοφόρο για να περάσουν τελικά απο τον παρακαμπτήριο δρόμο.
«Σήμερα το πρωί αποφασίστηκε διακομιδή του πατέρα μου και συνέχιση της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από το Νοσοκομείο Τρικάλων. Στις 10:30 περίπου στο ύψος της γέφυρας του Πηνειού( διασταύρωση για Τύρναβο) επί της Εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας περιπολικό της τροχαίας σταμάτησε το ασθενοφόρο για να μας ενημερώσει ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω διαμαρτυρίας των λαθρομεταναστών και προσφύγων. Έπρεπε το ασθενοφόρο να πάρει άδεια από τους καταληψίες για να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. Κατόπιν συνεννοήσεως και με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας φύγαμε από το σημείο με συνοδεία μηχανής αλλά και πάλι μέσω παράκαμψης. Και ρωτάω: Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κι εμείς να είμαστε θεατές; Εμείς δεν είμαστε πολίτες; Η ζωή μας θα εξαρτάται από τις ορέξεις κάποιων ομάδων; Θα μπορούσα να γράφω για ώρες … αλλά ας σταματήσω κάπου εδώ.»
Υ.Γ. 1 Το όλο θέμα βέβαια θάφτηκε επιμελώς από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ  των Αθηνών μην τυχόν και σχηματίσει η κοινή γνώμη άσχημη εντύπωση  για τους κακόμοιρους τους «πρόσφυγες».
Υ.Γ. 2 Τρέξτε «ανθρωπιστές»  να τους βοηθήσετε.
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: