Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

28 κομμουνιστές βο(υ)λευτές του Σύριζα ζητούν νέες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

28 κομμουνιστές βο(υ)λευτές του Σύριζα ζητούν νέες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Γράφει ο Αντίοχος
Αφού η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων –μαζί με τη γνωστή ΠΡΕΣΒΕΙΑ και την γνωστή υπηρεCIA- έστειλε τον παρακρατικό εσμό στον Πειραιά, να παρενοχλήσει την καθ’ όλα νόμιμη συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και να τρομοκρατήσει όσους είχαν σκοπό να συμμετάσχουν σ’ αυτήν, και η αποστολή εστέφθη με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ, τώρα εμφανίζονται 28 βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητάνε και τα… ρέστα!
Με ερώτησή τους, λοιπόν, οι 28 αμερικανοκομμουνιστές βολευτές, απαιτούν να μάθουν αν ταυτοποιήθηκαν τα θύματα των παρακρατικών επιθέσεων, εάν έχει ξεκινήσει δικαστική διερεύνηση εις βάρος των παρόντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και εάν έχει διαταχθεί ΕΔΕ εις βάρος των αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ, που έκαναν τη δουλειά τους και δεν άφησαν τους παρακρατικούς να ολοκληρώσουν την αποστολή που τους είχε ανατεθεί.
Ιδού το κομμουνιστικό δηλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, από τους τριτομνημονιακούς –και στημένους στα… τέσσερα μπροστά στους διεθνείς τοκογλύφους- σταλινικούς δυνάστες αυτού του τόπου:
«Την Παρασκευή 8/4/2016 περί ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενάντια στους πρόσφυγες, υπό την καθοδήγηση των υπόδικων βουλευτών Λαγού Ιωάννη και Κασιδιάρη Ηλία. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αυτής, όπως προκύπτει ξεκάθαρα από βιντεοσκοπημένο υλικό που προβλήθηκε πανελλαδικά από όλα τα κανάλια, παρακολουθήσαμε όλοι την τέλεση σωρείας αδικημάτων, με ιδιαίτερα ανησυχητική τη δολοφονική απόπειρα με σιδερόβεργα σε βάρος μέλους τηλεοπτικού συνεργείου.
Από το βιντεοσκοπημένο υλικό καθίσταται σαφές ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήταν οργανωμένα, τελούσαν υπό τις διαταγές των υπόδικων βουλευτών τους, χρησιμοποιούσαν ρόπαλα και κοντάρια ως όπλα και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε δημοσιογράφους και άλλους πολίτες. Επίσης διαπιστώθηκε ότι κάποια μέλη της οργάνωσης αυτής βρίσκονταν μέσα στις τάξεις διμοιρίας ΜΑΤ προβαίνοντας σε βίαιες ενέργειες.
Επειδή οι δράστες των ως άνω βίαιων επεισοδίων είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τελούσαν υπό τις διαταγές των παρόντων βουλευτών, οι οποίοι και γνωρίζουν την ταυτότητά τους. Επειδή μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν προβεί σε ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εμπρησμούς κτλ, όπως προκύπτει από δικαστικές αποφάσεις, ενώ ήδη δικάζονται μέλη και οι βουλευτές της για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης. Επειδή το κράτος έχει πρωταρχική υποχρέωση να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια αλλά και να παρέχει άμεση και αποτελεσματική έννομη προστασία σε κάθε πρόσωπο που βρίσκεται στην επικράτειά του. Επειδή ανάλογες δράσεις πλήττουν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας και της ασφάλειας.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
Έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες των βίαιων επεισοδίων;
Έχει ξεκινήσει δικαστική διερεύνηση σε βάρος και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι διοργάνωσαν και καθοδηγούσαν τις βίαιες πράξεις;
Έχει διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος των μελών της ως άνω διμοιρίας;
Σε τι ενέργειες θα προβούν οι κ.κ Υπουργοί για τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας;»
(ΥΓ): Όσο στριμώχνονται από το λαό στη γωνία τα ορφανά του Στάλιν –και του Τσαουσέσκου- που μας κυβερνούν –ελέω Μέρκελ- τόσο θα προβαίνουν σε σπασμωδικές ενέργειες και θα ζητούν «αίμα στην αρένα», των μόνων πραγματικών πολιτικών αντιπάλων της συγκυβέρνησής τους και του σάπιου συστήματος ολόκληρου, δηλαδή των χρυσαυγιτών!
Αλλά, λίγα είναι τα πολιτικά «ψωμιά» τους!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: