Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Σε πανικό οι σκευωροί της ΝΔ για τα ηχητικά ντοκουμέντα Σαμαρά - Τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πανικό οι σκευωροί της ΝΔ για τα ηχητικά ντοκουμέντα Σαμαρά - Τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης - ΒΙΝΤΕΟ
Για μία ακόμη φορά η συμμορία Σαμαρά-Αθανασίου προσπαθεί με κλάψες και ψέμματα να καλύψει τα εγκλήματά της κατά της Χρυσής Αυγής. Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τους σκευωρούς, που είχαν το θράσος να αμφισβητήσουν το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά. Τους κάλεσε μάλιστα να καταθέσουν οποιαδήποτε πραγματογνωμοσύνη ή άλλο σχετικό αποδεικτικό μέσο διαθέτουν.

Οι σκευωροί κρύφτηκαν στις τρύπες τους και δεν είπαν λέξη.
Στο πέρας της επιτροπής όμως και ενώ ο βουλευτής μας είχε αποχωρήσει από την αίθουσα, έλαβε θέση στο προεδρείο ο Τραγάκης της ΝΔ και ο Αθανασίου κατέθεσε - ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ - την... αρχειοθέτηση στημένης μήνυσης ενός "σαμαροφρουρού" για την παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών του Σαμαρά!
Να τονίσουμε ότι για την εν λόγω αρχειοθέτηση ζητήθηκε η έγκριση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δηλαδή του... "Παναθηναϊκάκια"!
Οι σκευωροί δεν τόλμησαν να καταθέσουν καμία πραγματογνωμοσύνη και κανένα απολύτως αποδεικτικό μέσο στην Επιτροπή Θεσμών και ο νεοδημοκράτης Τραγάκης έκλεισε αμέσως τα μικρόφωνα και... σφύριξε λήξη στην συνεδρίαση αμέσως μόλις ο εκπρόσωπός μας επέστρεψε στην αίθουσα και κατήγγειλε τους παραδικαστικούς.
Διέφυγε από τους σκευωρούς πως το επίμαχο ηχητικό υλικό είχε ήδη σταλεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Βελγίου (Recording, Mixing, Mastering Studio - Audio Engineering) και ζητήθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα – μηχανικό ήχου (Audio Engineering Diploma, S.A.E. - No 14537) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:
Αν είναι μονταρισμένο το αρχείο (με απλά λόγια αν έχει υποστεί «κοπτοραπτική») και αν η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Σαμαρά ή αν πρόκειται για μίμο (για την ακρίβεια εστάλησαν αρχεία ήχου από ομιλίες και συνεντεύξεις του Σαμαρά και ζητήσαμε να μάθουμε αν η φωνή που ακούγεται σε αυτά ταυτίζεται με τη φωνή που δίνει την εντολή στον «παναθηναϊκάκια».)
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:
1) ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
2) Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.
Δημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία, καθώς και τα συμπεράσματα της πολυσέλιδης έκθεσης πραγματογνωμοσύνης που έχει συνταχθεί στην Αγγλική γλώσσα και μεταφράστηκε στα Ελληνικά από το τμήμα επιστημονικών συνεργατών του Λαϊκού Συνδέσμου.







YΓ: Τη γνησιότητα του ντοκουμέντου είχαν αποδεχθεί και οι πιο φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής μετά την ένοχη σιωπή του τρομοκρατημένου Σαμαρά και κυρίως μετά την εκβιαστική εντολή προς όλα τα ΜΜΕ να θάψουν αυτό το μέγιστο ζήτημα. Τώρα ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση, που μας δίνει δικαίωμα νομικής χρήσης του συγκλονιστικού υλικού.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: