Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Νέο σοκ στην Γερμανία: Δύο αφγανοί κακοποίησαν σεξουαλικά 14χρονο σε πισίνα!

Νέο σοκ στην Γερμανία: Δύο αφγανοί κακοποίησαν σεξουαλικά 14χρονο σε πισίνα!
Ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε πισίνα από «πρόσφυγες» έρχεται να προστεθεί στα πολλά παρόμοια περιστατικά σε Γερμανία, Σουηδία και Αυστρία, με θύτες λαθρομετανάστες και θύματα μικρά παιδιά.
Την Παρασκευή το απόγευμα δύο νεαρά αγόρια 11 και 14 ετών κολυμπούσαν σε εσωτερική πισίνα στην γερμανική πόλη Ντελμπρούκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Τους δύο μικρούς φίλους παρακολουθούσαν δύο αφγανοί μετανάστες 20 και 25 ετών, οι οποίοι περίμεναν να τους χορηγηθεί άσυλο στην χώρα. Όταν τα παιδιά έφυγαν από την πισίνα και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, οι αφγανοί τα ακολούθησαν. Ο 11χρονος κατόρθωσε, ευτυχώς, να φύγει έγκαιρα, αλλά ο 14χρονος στάθηκε άτυχος.
Οι διεστραμμένοι τύποι τον άρπαξαν με τη βία, τον οδήγησαν στο ντους και ανάγκασαν το παιδί να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις και με τα δύο αυτά κτήνη. Το θύμα ενημέρωσε τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δύο ανώμαλοι συνελήφθησαν και το Σάββατο οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, ενώ αργότερα τέθηκαν υπό κράτηση. Δεν ξέρουμε ποια τιμωρία θα δοθεί στα δύο αυτά αποβράσματα, όπως φυσικά δεν είναι δυνατόν να συλλάβουμε το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνει ένα 14χρονο παιδί.
Παρόλο, όμως, που η κυβέρνηση της Γερμανίας έχει ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ, ειδικότερα μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις «προσφύγων» εναντίον γυναικών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την… ενημέρωση των προσφύγων και των μεταναστών για σωστή (!) συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες, εν τούτοις η σχετική εκστρατεία δεν έχει αποδώσει. Λες και χρειάζεται ιδιαίτερη ενημέρωση για τον αυτονόητο σεβασμό των δικαιωμάτων του άλλου. Στην Γερμανία έχουν αναφερθεί πολλές επιθέσεις σε δημόσιες πισίνες, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει στην Αυστρία το περιστατικό, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο, με έναν ιρακινό λαθρομετανάστη, ο οποίος είχε κι αυτός κακοποιήσει σεξουαλικά ένα νεαρό αγόρι στα αποδυτήρια δημόσιας πισίνας. Ο ιρακινός μετανάστης είχε φθάσει στην Βιέννη στις 5 Σεπτεμβρίου, μέσω της βαλκανικής οδού, ενώ η αποτρόπαια πράξη έγινε στις 2 Δεκεμβρίου.
Αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί εάν (ο μη γένοιτο) παρόμοια φρικαλέα περιστατικά πραγματοποιηθούν και στην Χώρα μας. Θα δουν το φως της δημοσιότητας ή θα φροντίσουν οι διάφοροι κυβερνητικοί φορείς και οι χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ «να θάψουν» το θέμα, ώστε να μην δημιουργηθούν «φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας», όπως εκ του ασφαλούς και ευρισκόμενοι «στην κοσμάρα τους» υποστηρίζουν οι εκτός τόπου και χρόνου  «αλληλέγγυοι» ενός ακαθόριστου και επικίνδυνου για την Πατρίδα και τον Λαό «αντιρατσισμού»;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: