Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Δείτε ποιον θέλει να κάνει… γενικό ο Μάκης Βορίδης!

Mpampes_Karathanos_-_Karatzapheres

Για Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υγείας προορίζει ο Μάκης Βορίδης το φιλαράκι του απο το ΛΑΟΣ  και νύν σύμβουλο επί θεμάτων φαρμάκου ( φαρμακοποιός γαρ)…   Μπάμπη  Καραθάνο. Στα πλαίσια φροντίζουμε πρώτα τους… κολλητούς μας ο νέος υπουργός υγείας ετοιμάζεται να προτείνει στο Μαξίμου τη κενή θέση του Γεν. Γραμματέα στο υπουργείο τον άνθρωπο που ακολουθεί πιστά την ''Αγία Τριάδα'' του ΛΑΟΣ . Τον άνθρωπο που συμβούλευε μέχρι τώρα τον Αδωνι για τα φάρμακα καταστρέφοντάς τον και τον μακαριστό Χριστόδουλο στην αμαρτωλή ΜΚΟ ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' . Αντε και σ΄ανώτερα παιδιά….
http://www.makeleio.gr

Κασιδιάρης: “Εκτελεστές, εγκληματίες που εκτελούν συμβόλαια θανάτου οι δικαστές!” ΒΙΝΤΕΟ

kasidiaris

“Εκτελεστές, εγκληματίες που εκτελούν συμβόλαια θανάτου οι δικαστές!” τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα για προφυλάκιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Και πρόσθεσε:
“Παίζουν λόττο με τις ζωές ανθρώπων γιατι παίρνουν εντολές από τη Χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου…”
http://www.makeleio.gr

Με το κεφάλι ψηλά οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής ο Ματθαιόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα μία συνταγματική εκτροπή: Η Χούντα Σαμαρά προφυλάκισε τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε λίγο μετά την ανακοίνωση της παράνομης προφυλάκισής του:
"Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης. Δεν κάνουμε βήμα πίσω και μας κλείνουν στη φυλακή γιατί πολεμάμε τη Χούντα του ΜνημονίουΗ Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει."
Περήφανος και με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει καμία παράνομη πράξη, όπως παραδέχτηκαν και οι επίορκοι δικαστικοί, αλλά με μοναδικό του "έγκλημα" τη συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής.
Ο βουλευτής Σερρών είναι ο έβδομος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίζεται παράνομα και δίχως κανένα απολύτως στοιχείο.
Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής υπό τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των Συναγωνιστών.
http://www.xryshaygh.com

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου

Παραδοχή σκευωρίας από τους επίορκους δικαστικούς: Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ: Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή οδηγείται στα κελιά της Τιμής
Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα με την αισχρή απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο: «είσαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, οπότε ανήκεις στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος. Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή, δεν θα ήσουν εδώ»!
Η δήλωση αυτή, αποτελεί κυνική ομολογία της πολιτικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διαλύοντας κάθε αμφιβολία και αντίρρηση επ' αυτού.
Τα ίδια άλλωστε είχε καταλογίσει ο εισαγγελέας της Χούντας στους συναγωνιστές Ηλιόπουλο και Κούζηλο: είστε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι αξιόποινο.
Στον επί χρόνια ναυτικό μάλιστα, Νίκο Κούζηλο, είχε προκλητικά δώσει και την συμβουλή: «έπρεπε να είχες μείνει στα καράβια»!
Το ίδιο έπραξε και σήμερα απέναντι στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο, ενεργώντας όχι ως δικαστικός παράγων, αλλά μάλλον ως το μακρύ χέρι ενός σκαιού πρωθυπουργού που κάθε δίμηνο σπεύδει στις αμερικανοσιωνιστικές οργανώσεις προκειμένου να δώσει αναφορά και να πάρει νέες κατευθυντήριες οδηγίες.
Το όνομα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία. Εκείνο όμως το οποίο υφίστατο, υφίσταται και θα υφίσταται εις το διηνεκές είναι η Ακεραιότητα, η Πίστη και η Αξιοπρέπεια ενός εξόχου Συναγωνιστή, ο οποίος ούτε μετανόησε, ούτε εξαγοράστηκε, αλλά υπομένει καρτερικά τις δυσκολίες και κατάφωρες παρανομίες των αντιπάλων, σε ένα σκληρό και άνισο Πολιτικό Αγώνα.
Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος δεν απολογήθηκε στους επίορκους δικαστικούς της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αλλά τους παρέδωσε δισέλιδο υπόμνημα, στο οποίο τονίζει πως η δίωξη εις βάρος του είναι πολιτική, το Κίνημα δε το οποίο εκπροσωπεί δεν είναι «εγκληματική οργάνωση» αλλά νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο χαίρει της στήριξης 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων.
Οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης όχι μόνο δεν υποστέλλονται, αλλά θα κυματίζουν πλέον ακόμη πιο περήφανα, από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών που αρνούνται να υποταχτούν στην αντεθνική κυβέρνηση των παράνομων και αντισυνταγματικών προφυλακίσεων.
Στον Εθνικό Αγώνα ούτε βήμα πίσω - Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!
Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ANTINEWS: ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

1544975_720514927961234_499880196_n
Μια συνταρακτική αποκάλυψη κάνει το (σαμαρικό μέχρι… παρεξηγήσεως…) antinews, σχετικά με την τοποθέτηση της Ρόδης Κράτσα στην προεδρία του γνωστού ιδρύματος της νουδούλας «Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής». Όπως υποστηρίζει, η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε κατόπιν απαίτησης ολιγάρχη («νταβατζή» κατά τον Κ. Καραμανλή τον νεώτερο…), το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτει. Ιδού: 
«Η Ρόδη και ο οικονομικός παράγοντας
Μαθαίνω ότι ασκήθηκαν πολλές πιέσεις κυρίως από ισχυρό οικονομικό παράγοντα για να τοποθετηθεί η Ρόδη Κράτσα, στη θέση της προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Πολλοί, ειδικά οι «καραμανλικοί» έσκασαν, διότι περίμεναν στη θέση του Κώστα Τασούλα που έγινε υπουργός Πολιτισμού, να τοποθετηθεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής…
Όμως ο ισχυρός παράγοντας είχε άλλη άποψη και ήθελε η Ρόδη Κράτσα που διετέλεσε επί τρεις θητείες ευρωβουλευτής συνολικά 15 χρόνια στην Ευρωβουλή να πάρει το «κλειδί» και τα κατάφερε…
Μια μικρή «λεπτομέρεια» μόνο: δεν άρεσε καθόλου στον Κώστα Καραμανλή αυτή η τοποθέτηση».
Συμπέρασμα: οι «νταβατζήδες» λύνουν και δένουν στη σαμαροκρατούμενη νουδούλα!
http://ethnikismos.net

ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΖΙ !!!


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Σε καμία περίπτωση και επ’ ουδενί λόγο δεν θα σχολιάζαμε, ούτε καν θα αναφερόμαστε σε αυτό το συμβάν.
Πόσο μάλλον όταν γνωρίζουμε ότι στην άθλια κοινωνία του θεάματος που ζούμε, λόγω της προβολής μιας αντεστραμμένης  πραγματικότητας και μιας χυδαίας και ισοπεδωτικής φιλοσοφίας, ακόμη και η πλέον αυστηρή επίκριση και η καταγγελία μίας ελεεινής και τρισάθλιας πράξης, αποτελεί συγχρόνως και έμμεση διαφήμιση. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμασταν στις πρακτικές ατόμων με νοσηρή προσωπικότητα καθώς και μηδενική ηθική και αξιοπρέπεια.

Παρ όλα αυτά το συγκεκριμένο συμβάν θα το σχολιάσουμε καταλήγοντας στο γιατί.
Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, κοινώς πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου, είχε προ ημερών δηλώσει ότι αν προκρίνονταν η Εθνική ομάδα στους 16 του Μουντιάλ θα πήγαινε στο σιντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος και θα αφαιρούσε όλα τα ενδύματά της.
Πράγμα που φυσικά και έπραξε. Επειδή θεωρούμε ότι κάποιες γυναίκες ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα λόγω απελπιστικής ανάγκης και απελπισίας, για λόγους επιβίωσης, ενώ κάποιες άλλες για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης λόγω του ότι το έχουν στο DNA τους, θεωρούμε την πράξη της συγκεκριμένης «κυρίας» απόλυτα λογική σε σχέση με τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, τον αυτοσεβασμό και το ήθος της. Άλλωστε δεν έδειξε κάτι που δεν το έχουν ήδη δει χιλιάδες λάτρεις της βιομηχανίας του πορνό. Αυτή την «εργασία» γνωρίζει καλά, αυτή την «εργασία» προβάλει.
Αυτό όμως ειλικρινά που μας ενόχλησε είναι ότι μπροστά από το αιδοίο της (ή τηλεφωνικό κατάλογο, το ίδιο είναι), κρατούσε μια Ελληνική σημαία.
Το Εθνικό μας σύμβολο που κάποιοι έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν τα νιάτα και τις ζωές τους για να κυματίζει υπερήφανο ψηλά και όχι για να το κρατάει η συγκεκριμένη, εμπρός στο μ…ί της (χίλια συγγνώμη προς τους αναγνώστες εκ μέρους του γράφοντος, αλλά η αυτοσυγκράτηση έχει και κάποιο όριο).
Επίσης αυτό που ειλικρινά μας εξοργίζει είναι η προβολή της πράξης της ως ένα ακόμη event παρακμής,  ισοπέδωσης και εξευτελισμού του δημοσίου βίου από τα ΜΜΕ, καθώς και η ολιγωρία της Πολιτείας να την «μαντρώσει» και να της επιβάλει τις ανάλογες νομικές κυρώσεις που προβλέπονται για την προσβολή της δημοσίας αιδούς και του Εθνικού συμβόλου.
260614133804_4613
Αλλά όπως πολύ σωστά θα σχολιάσει κάποιος, τόσο πολύ εκτιμά και υπολογίζει αυτή το αχρείο και ανθελληνικό καθεστώς την Σημαία, τόσο υπολογίζει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θυσιάστηκαν για αυτή, που προτίθεται να αφαιρέσει τον σταυρό, για να μην προσβάλλεται (!!!) το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων μεταναστών, διότι έτσι ερμηνεύουν οι ελεεινοί υποκριτές τον όρο δημοκρατία και ελευθερία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εξευτελίζει και να ντροπιάζει σύμβολα και πιστεύω που για κάποιους θεωρούνται αιώνια και ιερά.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να ενοχληθούν αν το τελευταίο τσόλι που προβάλλεται εμπορευματοποιώντας τις αισθήσεις της, σκούπισε με την Σημαία τον πρωκτό της και το αιδοίο της, αφ ης στιγμής οι ίδιοι, που υποτίθεται ότι είναι οι πρώτοι που πρέπει να την σέβονται και να την τιμούν, την προδίδουν και την περιφρονούν.

http://ethnikismos.net

Αρχαία Ελλάδα και ομοφυλοφιλία


Προσφάτως  στην διοργάνωση της Eurovision, μιας διοργάνωσης που ούτε την Ευρώπη εκπροσωπεί  ούτε την μουσική, ενός ομοφυλόφιλου-τραβεστι, και μάλιστα ο συγκεκριμένος έλαβε την πρώτη θέση, ακούστηκε όπως ακούγεται πολλά χρόνια τώρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και υποτιθέμενα «σοβαρά» και «επιστημονικά» βιβλία ότι στην αρχαία Ελλάδα η ομοφυλοφιλία ήταν κάτι το σύνηθες και ήταν κάτι σαν θεσμός, κοινωνικά αποδεκτό.
Οπωσδήποτε αυτή η προσπάθεια στα πλαίσια της Νέας Εποχής που ζούμε, που όλα ξευτελίζονται, είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κύρος του αρχαίου κλασικού μας πολιτισμού για να ισχυροποιήσουν τις απόψεις τους. Πάνε μερικά χρόνια που απεφάσισα να το ερευνήσω μόνος μου το θέμα αυτό , όντας και ο ίδιος σχεδόν πεπεισμένος όπως και οι περισσότεροι από εμάς ότι κάπως έτσι είχαν τα πράματα. Στην συνέχεια με κατάπληξη διαπίστωσα ότι είχα πέσει σε μια μεγάλη  καλοστημένη για διαφόρους λόγους πλάνη. Άνθραξ ο θησαυρός!
Στην συνέχεια θα αρκεστώ να αναφέρω πηγές που αφορούν την αντιμετώπιση που είχε αυτό το «φαινόμενο»  στην Αθήνα και την Σπάρτη. Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι: Πρώτον γιατί γι αυτές τις δύο πόλεις έχουμε τις περισσότερες πληροφορίες και δεύτερον επειδή σαν ηγέτιδες δυνάμεις, είναι λογικό να έπαιζαν ένα είδος προτύπου για τις άλλες πόλεις και να τις επηρέαζαν.
Εν αρχή, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο όρος που χαρακτήριζε τους ομοφυλόφιλους στην αρχαία Ελλάδα ήταν η λέξη «κίναιδος». Η σημασία αυτής της λέξης  ήταν καθαρά υβριστική και καταδικαστική για  όσους είχαν κάνει αυτή την επιλογή.
Στην νεοελληνική θα μπορούσαμε να τον πούμε ως ο «καταραμένος». Για του λόγου το αληθές:
 
Κιναιδεία : η παρα φύσιν ασέλγεια. Αισχίνης 18,29 Δημήτριος Φαληρεύς 97. 
Κιναιδεύομα : είμαι κίναιδος 
Κίναιδος: ο καταπύγων, ο αισχρός, κακοήθης άνθρωπος 
 Λεξικόν αρχαίας Ελληνικής γλώσσης  Liddel & Scott
 
Αυτό από μόνο του έχει μεγάλη σημασία, διότι σήμερα οι  λέξεις «ομοφυλόφιλος» και «ετεροφυλόφιλος» κάνουν απλά την διαπίστωση του φαινομένου, ενώ στην αρχαία ελληνική αποδίδεται και χαρακτηρισμός και μάλιστα πολύ δυσμενής. Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις.
 
Αθήναι
 
Στην δημοκρατική Αθήνα εν πρώτοις, υπήρχε νόμος του Σόλωνος ( ο οποίος αναφέρεται στον  λόγο του Αισχύνη – Κατά Τιμάρχου) όπου εάν κάποιος ήταν ομοφυλόφιλος έπρεπε να το δήλωνε στον δήμο και απευθείας έχανε όλα τα πολιτικά του δικαιώματα. Λεπτομερέστερα, δεν είχαν το δικαίωμα να εκλέγονται, να αναλαμβάνουν δημόσια αξιώματα, να παρίστανται ως δικηγόροι ή μάρτυρες σε δίκες, να εισέρχονται σε ιερούς χώρους και να παίρνουν μέρος σε θρησκευτικές τελετές. Δεν μπορούσε να γίνει ένας από τους 9 άρχοντες, ούτε ιερέας, ούτε κύρηκας, ούτε να μετέχει σε δημόσιες θρησκευτικές τελετές, ούτε να φοράει στεφάνι στις δημόσιες στεφανοφορίες. Ο παραβάτης των παραπάνω ετιμωρείτο με την ποινή του θανάτου.
Ο ομοφυλόφιλος στην αρχαία Ελλάδα δεν είχε πολιτικά και ιερατικά δικαιώματα. Μάλιστα υπάρχει ιστορικό παράδειγμα όπου Αθηναίος πολίτης που ήταν κίναιδος, δεν το είχε δηλώσει, ανέλαβε κάποιο αξίωμα, μετέπειτα αποκαλύφθηκε και εκτελέστηκε αυθημερόν. Αυτός ήταν ο Τίμαρχος και αναφέρεται στον λόγο του Αισχύνη (κατά Τιμάρχου). Στο λόγο του Δημοσθένη "Κατα Ανδροτιωνος" βρίσκουμε άλλον έναν Σολώνειο νόμο, κατά τον οποίο οι κίναιδοι στερούταν το δικαίωμα να ομιλούν στην Αγορά.
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν γινόταν αναφορά και σε απόψεις μεγάλων φιλοσόφων της εποχής όπως ο Πλάτων, ο οποίος έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ως θιασώτης της ομοφυλοφιλίας. Είναι όμως, όντως έτσι;
 
Πλάτωνος  Νόμοι 636c
«Εννοητέον ότι τη θηλεία και τη των αρρένων φύσει εις κοινωνίαν ιούση της γεννήσεως ή περί ταύτα ηδονή κατά φύσιν αποδεδόσθαι δοκεί, αρρένων δε προς άρρενας ή θηλέων προς θηλείας παρά φύσιν».
«Είναι λοιπόν κατανοητό ότι η φύσις ωθεί τα θηλυκά να είναι σε επαφή με τα αρσενικά από την γέννηση τους και η ηδονή σε αυτά είναι φανερό ότι έχει δοθεί σύμφωνα με την φύσιν, ενώ (η επαφή ενν.) των αρσενικών με τα αρσενικά και θηλυκών με τα θηλυκά ενάντια στην φύσιν (παρά φύσιν)».
 
Σ’ ένα άλλο απόσπασμα του ιδίου έργου διαβάζουμε:
 
Πλάτωνος Νόμοι 841d
«Ή μηδένα τολμάν μηδενός άπτεσθαι των γενναίων άμα και ελευθέρων πλην γαμέτης εαυτού γυναικός, άθυτα δε παλλακών σπέρματα και νόθα μη σπείρειν, μηδέ άγονα αρρένων παρά φύσιν ή το μέν των αρρένων πάμπαν αφελοίμθ’άν..»
«Ή κανένας να μην τολμά να έρχεται σε επαφή με τους γενναίους και ελευθέρους εκτός από την ίδια τους την γυναίκα, ούτε να επιτρέπεται να σπείρουν νόθα σπέρματα στις παλλακίδες, είτε σε άνδρες άγονα παρά φύσιν ή μάλλον καλύτερα την μεταξύ ανδρών επαφή να την απαγορεύσουμε εντελώς».
 
Φανταστείτε κάποιος σήμερα, να πρότεινε έναν τέτοιο νόμο πως θα τον χαρακτήριζαν.
 
Σπάρτη
 
Ας διαβάσουμε μερικά χαρακτηριστικά απόσπασμα από τους αρχαίους μας συγγραφείς σχετικά με το τι γινόταν στην Σπάρτη , που ούτε αυτή κατάφερε να γλιτώσει από την αμαύρωση και την λάσπη.
 
Ξενοφώνοτς Λακεδαιμονίων Πολιτεία 2,13
ὁ δὲ Λυκοῦργος ἐναντία καὶ τούτοις πᾶσι γνούς, εἰ μέν τις αὐτὸς ὢν οἷον δεῖ ἀγασθεὶς ψυχὴν παιδὸς πειρῷτο ἄμεμπτον φίλον ἀποτελέσασθαι καὶ συνεῖναι, ἐπῄνει καὶ καλλίστην παιδείαν ταύτην ἐνόμιζεν: εἰ δέ τις παιδὸς σώματος ὀρεγόμενος φανείη, αἴσχιστον τοῦτο θεὶς ἐποίησεν ἐν Λακεδαίμονι μηδὲν ἧττον ἐραστὰς παιδικῶν ἀπέχεσθαι ἢ γονεῖς παίδων ἢ καὶ ἀδελφοὶ ἀδελφῶν εἰς ἀφροδίσια ἀπέχονται.
 
«Ο Λυκούργος όμως, αντιθέτως προς όλα ταύτα  πιστεύων , επεδοκίμαζε μόνον το εάν σημαίνων άνθρωπος, θαυμάσας την ψυχική αρετήν του παιδίου, προσεπάθη να κάμη αυτόν φίλον με δεσμούς αναμεταξύ των αμέμπτους και να τον συναναστρέφεται, διότι τούτο ενόμιζε μέσον καλλίστης ανατροφής. Εάν όμως επαρουσιάζετο κανείς επιθυμών το παιδικόν σώμα, επειδή ο Λυκούργος εθεώρη τούτο πολύ αναίσχυντον, ενομοθέτησεν εις την Σπάρτην να απέχουν οι ερασταί από τα αγαπώμενα παιδιά, όπως αποφεύγουν εις αφροδισίους (ερωτικάς) σχέσεις οι γονείς από τα τέκνα των και οι αδελφοί από τους αδελφούς των».
 
Ο Πλούταρχος μας πληροφορεί πως:
(Πλούταρχος Ηθικά, Τόμος 6, “Τα παλαιά των Λακεδαιμονίων Επιτηδεύματα Β7”)
 
«Εράν των την ψυχήν σπουδαίων παίδων εφείτο. το δε πλησιάζειν αισχρόν νενόμιστο, ως του σώματος λερων τας αλλ’ ου της ψυχής. ο δ’ εγκληθείς ως επ’ αισχύνη πλησιάζων άτιμος διά βίου ην».
 
«Ο ψυχικός δεσμός μεταξύ των  νέων δεν είχε καμία σχέση με τις σωματικές επαφές και ότι εστερείτο τα πολιτικά του δικαιώματα δυνάμει νόμου όποιος προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος άλλου».
 
Ανάλογες  είναι οι πληροφορίες που μας δίδει ο Μάξιμος ο Τύριος  στο έργο του «Διαλέξεις»20.8de:
 
«Ερά Σπαρτιάτης ανήρ μειρακίου λακωνικού , αλλ’ερά μόνο ως αγάλματος καλού και ενός πολλοί , και εις πολλών . Η μεν γαρ εξ ύβρεως ηδονή ακοινώνητος προς αλλήλους».
 
«Θαυμάζει κάποιος άνδρας Σπαρτιάτης έναν έφηβο Λάκωνα, αλλά τον θαυμάζει μόνο όπως θαυμάζουμε ένα πολύ όμορφο άγαλμα και ένα πολλοί άλλοι, ένας πολλούς. Διότι η σωματική απόλαυσις που προέρχεται από την Ύβρι δεν επιτρέπεται μεταξύ τους».
 
Τέλος αναφορικά με την Σπάρτη ας δούμε και την μαρτυρία του Αιλιανού στο έργο του «Ποικίλη Ιστορία»(3,12) όπου χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:
 
«Σπαρτιάτης δε έρως αισχρόν ουκ είδεν είτε γαρ μειράκιον ετόλμησεν ύβριν υπομείναι είτε εραστής  υβρίσαι , αλλ’ούδετέροις ελυσιτέλησε την Σπάρτην εγκαταμείναι η γαρ της πατρίδος απηλλάγησαν ή και το έτι θερμότερον και του βίου αυτού».
 
"O Σπαρτιατικός έρωτας δεν είχε καμία σχέση με αισχρότητες. Άν ποτέ κάποιος έφηβος τολμούσε να ανεχθεί ασέλγεια εις βάρος του ή εάν κάποιος άλλος έφηβος επιχειρούσε να ασελγήσει εις βάρος κάποιου άλλου, δεν συνέφερε κανέναν απ' τους δύο να καταντροπιάσουν την Σπάρτη, αφού σε τέτοια περίπτωση (κρούσματος δηλ)  ή εξοριζόντουσαν εφ’ όρου ζωής από την Σπάρτη ή έχαναν την ζωή τους".
http://www.antepithesi.gr

«Το Ποτάμι» και τα θολά… νερά του

«Το Ποτάμι» και τα θολά… νερά του
Η παρουσία του «κομματικού» ανεκδότου υπό την ονομασία «το Ποτάμι» είναι ενδεικτική του εκφυλισμού και της κατάστασης «χαβαλέ» στην πολιτική ζωή της Χώρας. Ένα μιντιακό δημιούργημα ενός γραφικού τύπου με την ανάλογη τηλεοπτική παρουσία του και την τεράστια προβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, το οποίο έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής την θέση του ότι θέλει να λειτουργήσει ως «βενζίνη» στο όχημα της συστημικής διαχείρισης, με το να συμμετέχει σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση ως εταίρος. Ο επικεφαλής του σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ερωτώμενος για τις συνεργασίες του σχήματός του δήλωσε ότι: «Αν έχω 5% ή 6% θα είμαι ουρά. Εάν ένας τέτοιος φορέας έχει 12% και το πρώτο κόμμα έχει 25% ή 27% θα υπάρχει ουρά; Όχι, θα υπάρχει ουσιαστικά συγκυβέρνηση». Η αποθέωση της λογικής του παζαριού από τον τύπο με το σακκίδιο.
Η συμμετοχή στην συγκυβέρνηση θεωρείται ως κάτι το δεδομένο, απλώς όσο περισσότερο ποσοστό έχει τόσο καλύτερη γι’ αυτόν θα είναι η διαπραγματευτική διαδικασία για τα «ανταλλάγματα» της συμμετοχής. «Ανταλλάγματα», βεβαίως, τα οποία θα έχουν να κάνουν σε αποκλειστική βάση με τα στενά συντηρητικά συμφέροντα του ιδίου και πολύ περισσότερο εκείνων που έσπευσαν να στηρίξουν και να προωθήσουν το εγχείρημά του. Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη για να μείνει στην ζωή και ΔΗΜΑΡ είναι εντελώς ξοφλημένη, ο Θεοδωράκης είναι φανερό ότι θέλει να φανεί ως η εναλλακτική λύση, που θα δώσει στήριγμα σε μια νέα μορφή συγκυβέρνησης μετά τις επόμενες εκλογές.
Το γεγονός ότι από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό συνέδριο του εν λόγω μορφώματος φαντάζει αρκετά οξύμωρο. Το σχήμα το οποίο εκφράζει την αποπολιτικοποίηση στο μέγιστο βαθμό, ο αχταρμάς θέσεων και απόψεων, η «σικάτη» εκδοχή του πολυπολιτισμού και της αποεθνικοποίησης, επιχειρεί «να ντύσει» τις ρηχές θέσεις του μ’ ένα πρόχειρο ένδυμα καταστατικών αρχών. Η παρουσία στο συνέδριο «προσωπικοτήτων» όπως ο Ψαριανός, ο Παπαδόπουλος και ο Λυκούδης (όλοι, πρώην ουσιαστικά, ΔΗΜΑΡίτες) δείχνει τον τυχοδιωκτισμό του όλου πράγματος. Αν μάλιστα υπολογιστούν και οι συμμετοχές του Τατσόπουλου και στελεχών της Δράσης, τότε έχουμε ένα αλλοπρόσαλλο μείγμα όπου η γελοιότητα και η φαρσοκωμωδία ανακατεύονται με τον φιλελευθερισμό και τον διεθνισμό.
Παρά το απίστευτο «σπρώξιμο» που είχε το συνονθύλευμα αυτό από τα ΜΜΕ (Το «Έθνος» είχε φτάσει στο σημείο να του δίνει κάποια στιγμή πιθανότητες για ποσοστό της τάξεως του 15%) το κάτι παραπάνω από 6% που έλαβε στις ευρωεκλογές δεν του δίνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Η δεξαμενή ψήφων της Κεντροαριστεράς μοιάζει να στερεύει, ενώ με υποψήφιες μετεγγραφές αποτυχημένων πολιτευτών όπως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ο δρόμος προς την παρακμή και την κατάρρευση μοιάζει ως δεδομένος. Όση στήριξη κι αν υπάρχει από τα τσοντοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες χρειάζεται και μια στοιχειώδης ικανότητα να μπορείς να ελκύεις έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων. Και όπως δείχνουν τα πράγματα η γραφική φιγούρα του παρουσιαστή παρακμιακών και φαιδρών καταστάσεων της τηλεοπτικής (και όχι κοινωνικής) «πραγματικότητας» δεν έχει τις δυνατότητες αυτές.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δήλωση Άγγελου Αγγελέτου για την πρόταση Ντογιάκου για την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια

Δήλωση Άγγελου Αγγελέτου για την πρόταση Ντογιάκου για την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια
Ο συνήγορος της βουλευτού Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, κ. Άγγελος Αγγελέτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου για την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια:
"Σχετικά με την εισήγηση του κου εισαγγελέα εφετών προς το συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί επί τις διαφωνίας του με τις κ.κ. ειδικές ανακρίτριες θεωρώ ότι επιχειρείται η ποινικοποίηση της έκφρασης απόψεων οι οποίες προβλήθηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο, από βουλευτή κόμματος η οποία εξελέγη με τις ψήφους του ελληνικού λαού.
Το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο της κυρίας Ζαρούλια δεν ελήφθη καν υπ’όψιν ως προς την ποιότητα και την ευαισθησία απέναντι στην δημόσια υγεία, την πολιτιστική κληρονομιά και τον περιβάλλον, ενώ δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ιδιότητά της ως συζύγου, ως να εξυπακούεται η έλλειψη αυτοτελούς προσωπικότητας στην Ελληνίδα σύζυγο.
Με όλο τον σεβασμό τον οποίο τρέφω προς τον θεσμό της δικαιοσύνης, την οποία κι εγώ υπηρετώ, θεωρώ την πρόταση του κου εισαγγελέα (όπως την πληροφορήθηκα από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, ο οποίος χαίρει του προνομίου της άμεσης ενημέρωσης), ανεδαφική και αναχρονιστική ως προς τη αντιμετώπιση της γυναίκας, τόσο ως νομικός και ως αριστερός, με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην ελευθερία της προσωπικότητας, της γνώμης και της έκφρασής της".  

Άγγελος Αγγελέτος
http://www.xryshaygh.com

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή «καρφώνει» τον Σαμαρά: Μας είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή

Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή «καρφώνει» τον Σαμαρά: Μας είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή
Νέες δεσμεύσεις Σαμαρά προς αμερικανοσιωνιστές ότι θα συνεχίσει τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Μπορεί ο δοτός πρωθυπουργός να φροντίζει την τήρηση αποστάσεων από την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε να επικαλείται την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη, για τα αίσχη που συμβαίνουν, όμως οι σιωνιστές δεν έχουν τέτοιες «δημοκρατικές» ευαισθησίες. Είδαμε χθες την ομιλία του Σαμαρά στο σιωνιστικό συνέδριο, στο οποίο ανεφέρθη κωδικά στην Χρυσή Αυγή, αποφεύγοντας τις ευθείες αναφορές, κρυπτόμενος πίσω από το δάκτυλο του για την προεδρία του στο Συμβούλιο των Σκευωρών.
Θυμίζουμε ότι αυτό που αποτελεί απόδειξη ενοχής Σαμαρά για την πολιτική φύση των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι η υπόσχεση του προς τους σιωνιστές ότι θα εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή. Τις υποσχέσεις Σαμαρά τις είχε ομολογήσει ο Μπαλτάκος στο γνωστό βίντεο και τις αρνείται έκτοτε ο πρωθυπουργός. Όπως επί λέξει είχε πει ο Μπαλτάκος: «Πήρε τους άλλους δύο και του γ…σε τα πρέκια. Το Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είν’ αυτά, ξεφτιλίστηκα!». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι «τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς».
Σε ανακοίνωση της, λοιπόν, η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) του περιβόητου εντολέα Δαυίδ Χάρις, «καρφώνει» τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι στην ομιλία του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη «είχε ορκιστεί ότι θα ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή», ενώ σπεύδει να συμπληρώσει στο ρεπορτάζ, σχετικά με την χθεσινή ομιλία Σαμαρά, για τον «αγώνα του Σαμαρά ενάντια στο ρατσισμό», ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχει η αναφορά για τον «καλό φίλο του Σαμαρά», Νεντανιάχου.
Πως αλήθεια, αγωνίζεται ο Σαμαράς εναντίον του «ρατσισμού», όταν κάνει εγκάρδιες αναφορά στον «καλό του φίλο», αλλά ρατσιστή Νεντανιάχου; Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι ο Νεντανιάχου, διατελέσας τρεις φορές πρωθυπουργός του Ισραήλ συνέχισε την ρατσιστική αντιμετώπιση των Παλαιστινίων και την πολιτική του εποικισμού και της εθνοκάθαρσης εναντίον τους. Συνεπώς δεν είναι ο "ρατσισμός" που απασχολεί τους σιωνιστές, αλλά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προτίθεται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα καμίας ξένης δύναμης, παρά μόνο να αγωνιστεί για τους Έλληνες, αξία που είναι καταδικαστέα στην εποχή των εθελόδουλων και στην χώρα των ξενόδουλων.
Το ζητούμενο, στο οποίο στέκεται ιδιαιτέρως η ανακοίνωση της AJC είναι η «ανανέωση του όρκου εναντίον της Χρυσής Αυγής» από τον Σαμαρά, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για την αντιμετώπιση του τρίτου πολιτικού κόμματος του τόπου. Τόσο ξενόδουλος είναι ο Σαμαράς, ώστε να δίνει γη και ύδωρ στους σιωνιστές, καταλύοντας το πολίτευμα και καταληστεύοντας τους Έλληνες, προκειμένου να επιβάλλει την θέληση τους.
http://www.xryshaygh.com

Με εντολή Σαμαρά: 11% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1η Ιουλίου…

Με εντολή Σαμαρά: 11% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1η Ιουλίου…
Η αναλγησία και η κοροϊδία του Σαμαρά και της παρέας του εις βάρος του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται δίχως σταματημό. Ενώ από την μια μεριά διαψεύδουν την επιβολή οποιουδήποτε νέου φόρου, από την άλλη εντελώς ξεδιάντροπα ξεζουμίζουν με κάθε τρόπο τους Έλληνες. Το νέο «κατόρθωμα» του Σαμαρά είναι η νέα «καμπάνα» για τους ιδιοκτήτες εξοχικών, αφού από την επόμενη εβδομάδα έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ της τάξεως του 11%.
Από την 1η Ιουλίου, λοιπόν, ένας νέος πονοκέφαλος έρχεται να προστεθεί στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα των Ελλήνων. Το πιο άθλιο και υποκριτικό στην όλη ιστορία αποτελεί το γεγονός ότι αυτές οι νέες αυξήσεις έρχονται την ίδια ώρα που ο Σαμαράς «διαβεβαίωνε» ότι «θα υπάρξουν ελαφρύνσεις» και ότι «δεν πρέπει να χαθεί η μεσαία τάξη».
Ως συνήθως, το υπουργείο Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής επικαλείται γι’ αυτές τις νέες αυξήσεις την δικαιολογία ότι αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση(!) της Χώρας, καθώς και το ότι οι κάτοχοι των εξοχικών κατοικιών «απολαμβάνουν» τα ίδια προνόμια με τα φτωχά νοικοκυριά. Με βάση αυτό το σκεπτικό, επομένως, οι κάτοχοι εξοχικών κατοικιών θεωρούνται αυτομάτως πλούσιοι και προνομιούχοι. Μάλιστα, το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ εξέδωσε μια γραπτή ανακοίνωση, η οποία «βαφτίζει το κρέας ψάρι», αφού δεν κάνει λόγο για αυξήσεις αλλά για «εξορθολογισμό των τιμολογίων»! Δεν φτάνει που εξουθενώνουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες φορολογούμενους με νέα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά τον κοροϊδεύουν κατάμουτρα με «εξευγενισμό» του οικονομικού γδυσίματος που επιχειρούν.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η χούντα συνεχίζεται.Απαγόρευσαν και στον Συναγωνιστή Γρέγο να μιλάει!


Νέα κατάλυση του Πολιτεύματος από Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου: Απαγόρευσαν και στον Συναγωνιστή Γρέγο να μιλάει!
Ακόμα μία πρωτοφανή και αντισυνταγματική απόφαση έλαβαν πριν λίγο οι εφέτες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας Ντογιάκος.
Στον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Συναγωνιστή Αντώνη Γρέγο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ και η απαγόρευση συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, όπως συνέβη και με τον Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη.
http://www.xryshaygh.com

Αδικαιολόγητοι περιοριστικοί όροι στον Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο: 20.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Αδικαιολόγητοι περιοριστικοί όροι στον Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο: 20.000 ευρώ εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Πριν λίγο κοινοποιήθηκε στον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα.
Στον Συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε πως το όνομα του Συναγωνιστή δεν αναφέρεται καν στην δικογραφία! 
http://www.xryshaygh.com

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΑΓΕ 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

29d3fbc0bd82505ce7b7dd2179b1ee2abcf1ef92.532.355.42b02bff4fc8224807ecd2c02ac60e0c7ce31e63
Σε ποινή φυλάκισης 18 ετών χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ημαθίας, για υπεξαίρεση ποσού 1,3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου την περίοδο 2003-2006. Το πιο εξοργιστικό στην όλη υπόθεση, είναι το ότι τα χρήματα αφορούσαν μεταξύ άλλων σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή έργων στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου, το έργο που επρόκειτο να γίνει στο Μακροχώρι Ημαθίας, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, δεν κατασκευάστηκε ποτέ, ενώ άλλα 100.000 ευρώ που προοριζόταν για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην Κουλούρα δεν δόθηκαν στον εργολάβο.
Και σε ποιο κόμμα άραγε ανήκε ο καταχραστής του δημοσίου χρήματος; Σ’ αυτό που ανήκουν και οι υπόλοιποι καταχραστές. Στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ φυσικά! Που αλλού;
(ΥΓ): Το οποίον κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, παρά τις κατά συρροήν κλεψιές στελεχών του, δεν είναι εγκληματική (κλεπτοκρατική) οργάνωση, σύμφωνα με την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…
http://ethnikismos.net

Πρωτοφανές: Αρνούνται να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις οι Έλληνες !! - Aπειλές και εκβιασμοί από την κυβέρνηση !!



Σε μαζική «άρνηση» να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις προβαίνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι υπό το φόβο να τους γδάρει η Εφορία, καθώς η κυβέρνηση φρόντισε να τους κόψει κάθε απαλλαγή που είχαν και να δώσει έτσι τη χαριστική βολή στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους, στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.
Δεν έχει ποτέ συμβεί, 6 ημέρες πριν τη λήξη της επίσημης προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων να μην έχουν κατατεθεί σχεδόν οι μισές. Σε σύνολο 5.800.000 φορολογικών δηλώσεων δεν έχουν υποβληθεί οι 2.500.000. Δηλαδή ένας στους δύο δεν έχει καταθέσει φορολογική δήλωση.
Σύμφωνα με λογιστές και φοροτέχνες, φέτος οι φορολογούμενοι, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολύ υψηλότερη φορολογία σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το φαινόμενο αυτό θα είναι πολύ πιο έντονο σε όσους δηλώνουν χαμηλά ή μεσαία εισοδήματα.
Τι θα μου κάνουν σου λένε; Αφού την ακίνητη περιουσία την έχουν κατασχέσει, τους λογαριασμούς τους έχουν δημεύσει, άνεργοι είναι το 30% και πλέον των Ελλήνων τι άλλο να κάνουν;
Η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει θορυβηθεί και μετά την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει, θα αρχίσει τις απειλές περί προστίμων κ.α. Αν δεν υποβληθούν φορολογικές δηλώσεις τότε ο οικονομικός σχεδιασμός της κυβέρνησης οδηγείται σε εκτροχιασμό και ήδη η τρόικα παραμονεύει.
Ήδη, άρχισε να εκβιάζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες. Πρώτος ο διοικητής του ΟΓΑ βγήκε και είπε πώς αν δεν υποβληθεί φορολογική δήλωση μέχρι τις 22 Ιουνίου δεν θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα. Ακολούθησε ο υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος δήλωσε ότι όσοι θέλουν να λάβουν κοινωνικό μέρισμα με τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση και αίτηση ως τις 30 Ιουνίου.
Αυτή είναι η προσφιλής τακτική της κυβέρνησης. Να απειλεί με διακοπή κοινωνικών επιδομάτων, φόρους και πρόστιμα. Με αυτή την τακτική έχει οδηγήσει τους Έλληνες στην πλήρη εξαθλίωση, στη φτώχεια και την απελπισία.
Επιμένει μάλιστα στην πολιτική των μνημονίων και δεν παρέκλεινει στο ελάχιστο από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι της τρόικας. Έχει έτοιμο το νομοσχέδιο που πετά στο δρόμο όσους έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο και δεν μπορούν να το αποπληρώσουν.
Τα πρώτα χρόνια θα πληρώνουν ενοίκιο για το ίδιο τους το σπίτι και μετά οι τράπεζες θα τους κάνουν έξωση για να το ξεπουλήσουν. Αυτά στη χώρα που κυβερνούν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, αλλά και στη χώρα που κάποιοι εξακολουθούν και τους ψηφίζουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Α.Πουλιανός αποκαλύπτει πώς ο σύγχρονος άνθρωπος προέρχεται από την Ελλάδα πριν 17.000.000 εκατ. χρόνια [Βίντεο] !!!

Πριν 17.000.000 εκατομμύρια χρόνια στην Ελλάδα...Βίντεο με τα τελευταία, συγκλονιστικά ευρήματα του δρα Άρη Πουλιανού
Μας μιλά για τον απολιθωμένο σκελετό κοριτσιού 14 ετών, της “Δάφνης”, που έζησε 17.000.000 χρόνια πριν!
Δείτε το βίντεο:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ρόλος του Ισίδωρου Ντογιάκου ως καλά αμειβόμενου οργάνου της εκτελεστικής εξουσίας

Ισίδωρος Ντογιάκος: Ο πολυθεσίτης σύµβουλος του Αναστάση Παπαληγούρα
Το 2007 ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης είχε αποκαλύψει τις διασυνδέσεις και τον ρόλο του Εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ως όργανο της εκτελεστικής εξουσίας, ο οποίος σήμερα ζήτησε επιτακτικά - και σε διαφωνία με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου - την προφυλάκιση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο:
Σύµβουλος του υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα-αποσπασµένος στο υπουργείο- διατέλεσε επί δύο, περίπου, χρόνια ο αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, συµµετέχοντας παράλληλα σε τέσσερις διαφορετικές έµµισθες νοµοπαρασκευαστικές επιτροπές και ασκώντας τα καθήκοντά του στο δικαστικό σώµα!
Η νέα αυτή αποκάλυψη εγείρει σοβαρές υποψίες για ευθείες επιρροές της πολιτικής ηγεσίας στη ∆ικαιοσύνη, καθώς ο κ. Ντογιάκος συνέταξε το πόρισµα βάσει του οποίου ασκήθηκε την Τετάρτη εν µέσω συζητήσεων και αντιδράσεων για την έκθεση Ζορµπά και το σκάνδαλο των οµολόγων δίωξη-εξπρές για τέσσερα αδικήµατα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Κίνηση που ερµηνεύθηκε ακόµη και από κυβερνητικά στελέχη σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ως «κίνηση συµψηφισµού» των πολιτικών ευθυνών που εντόπισε στην έκθεσή του ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυµα βρόµικου χρήµατος, κ. Γιώργος Ζορµπάς.
Ο ύποπτος πολιτικά χρόνος κατά τον οποίο ο κ. Ντογιάκος ολοκλήρωσε την έρευνά του και διαβίβασε τη δικογραφία για την άσκηση διώξεων σχετικά µε την υπόθεση της αγοραπωλησίας του οµολόγου του Ταµείου Εθνικής Οδοποιίας κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Παπακωνσταντίνου ήρθε να προστεθεί στην ενέργεια του προϊσταµένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Γιώργου Κολιοκώστα, ο οποίος επιχείρησε να «ακυρώσει» το πόρισµα Ζορµπά. Και όπως στην περίπτωση της κόρης του τελευταίου -η οποία έτυχε προνοµιακού διορισµού στη Βουλή µε ενέργειες της κυβέρνησης- και τους γιους του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρωµύλου Κεδίκογλου και του γραµµατέα του υπουργείου ∆ικαιοσύνης κ. Παναγιώτη Πανούρη (που συµµετείχαν σε νοµοπαρασκευαστικές επιτροπές), και ο κ. Ντογιάκος φαίνεται πως έτυχε ιδιαίτερης µεταχείρισης από την κυβέρνηση, όντας προσωπικός σύµβουλος του κ. Παπαληγούρα.
Ο κ. Ντογιάκος αποσπάστηκε στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης µε απόφαση του κ. Παπαληγούρα το καλοκαίρι του 2004, εν µέσω Ολυµπιακών Αγώνων. Στο υπ’ αριθµόν Γ225/30.8.2004 ΦΕΚ αναφέρεται επί λέξει: «Μετά από πρόταση του υπουργού ∆ικαιοσύνης αποσπάται για ένα έτος στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης ο Ισίδωρος Ντογιάκος, Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, για να παρέχει συνδροµή στο νοµοπαρασκευαστικό έργο του Υπουργείου και επιστηµονική υποστήριξη επί εξειδικευµένων νοµικών θεµάτων και θεµάτων σχετικών µε την εκπαίδευση των δικαστικών λειτουργών».
Ο αντεισαγγελέας Εφετών δεν ήταν µόνο προσωπική επιλογή του κ. Παπαληγούρα, αλλά επιπλέον ο πρώτος εν ενεργεία δικαστικός που επέλεξε ως σύµβουλό του ο υπουργός (όπως έχει δικαίωµα, σύµφωνα µε νόµο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ). Η δε τοποθέτησή του έγινε µόλις 20 µέρες µετά την προαγωγή του από εισαγγελέας Πρωτοδικών σε αντεισαγγελέα Εφετών (ΦΕΚ Γ209/10.8.2004). Σύµφωνα εξάλλου µε πληροφορίες, ο κ. Παπαληγούρας ανανέωσε την ετήσια αρχικά θητεία του κ. Ντογιάκου, και έτσι ο αντεισαγγελέας Εφετών άφησε τη θέση του στο υπουργείο (δηλώνοντας παραίτηση) λίγους µήνες πριν.
Πού μετείχε ο Ντογιάκος
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο ήταν έµµισθος σε τέσσερις επιτροπές. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο, ο αντεισαγγελέας ορίστηκε επίσης µε αποφάσεις του κ. Αναστάση Παπαληγούρα ως έµµισθο µέλος των εξής νοµοπαρασκευαστικών επιτροπών:
Για «την προσέγγιση, την αµοιβαία αναγνώριση και την εκτέλεση ποινικών κυρώσεων στην Ευρωπαϊκή Ενωση» (υπ’ αριθµόν 96404/2004 απόφαση του υπουργού ∆ικαιοσύνης - ΦΕΚ Β1414 /15.9.2004). Στην επιτροπή που έπρεπε να ολοκληρώσει τις εργασίες της εντός ενός µηνός συµµετείχαν άλλα δύο µέλη και ο συνολικός προϋπολογισµός των αµοιβών τους ήταν 2.300 ευρώ.
Για «τον καθορισµό των µέσων και του τόπου καταστροφής των ναρκωτικών» (υπ’ αριθµόν 138021/2004 απόφαση του υπουργού ∆ικαιοσύνης - ΦΕΚ Β1824 /9.12.2004). Συµµετείχαν ακόµη εννέα µέλη που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους εντός τριών µηνών και ο συνολικός προϋπολογισµός των αποδοχών τους ορίστηκε σε 20.000 ευρώ.
Για «την πρόληψη και αντιµετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας» (υπ’ αριθµόν 32456/2005 του κ. Παπαληγούρα - ΦΕΚ Β466 /11.4.2005). Στην ίδια επιτροπή συµµετείχε και η κυρία ∆ήµητρα Παπαδοπούλου-Κλαµαρή, συγγενής του κ. Νικόλαου Κλαµαρή, νοµικού συµβούλου του πρωθυπουργού, και άλλα τέσσερα µέλη. Το έργο της έπρεπε να ολοκληρωθεί εντός τριών µηνών και ο προϋπολογισµός των αµοιβών ανερχόταν σε 10.500 ευρώ. Ο κ. Παπαληγούρας έχει διαφηµίσει µε πηχιαίους τίτλους το νοµοθετικό πλαίσιο που εισηγήθηκε η εν λόγω επιτροπή, θεωρώντας τον σχετικό νόµο µία από τις µεγαλύτερες "κατακτήσεις" του στο υπουργείο ∆ικαιοσύνης!
Για «την κατάρτιση του νέου µισθολογίου του ∆ηµοσίου, των Ενόπλων ∆υνάµεων και των Σωµάτων Ασφαλείας» (υπ’ αριθµόν 50197/2005 απόφαση του κ. Παπαληγούρα - ΦΕΚ Β776/9.6.2005). Στην ίδια επιτροπή συµµετείχαν άλλα τρία µέλη που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους εντός τριών µηνών και το συνολικό κόστος των αµοιβών τους αγγίζει τις 9.000 ευρώ.

http://www.xryshaygh.com

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Απίστευτη πρόκληση από το κήτος: Υποφέρω, μου έκοψαν τη σύνταξη στα 1.800 ευρώ !!!


Σε ακόμα μία απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων είπε και αυτός δεν τα βγάζει πέρα με τη σύνταξη των 1.800 ευρώ που παίρνει.
Συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις από τους βουλευτές μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είπε «εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη.
Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι' αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω...».
iefimerida.gr 

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης

Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης
Πριν λίγο κοινοποιήθηκε στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση η απόφαση των ανακριτριών.
Στον Συναγωνιστή επιβλήθηκε το υπέρογκο ποσό της εγγύησης 20.000 ευρώ και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
http://www.xryshaygh.com

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

koxa-0__article

Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συκοφαντικά και ψευδή άρθρα για τις δήθεν «συστημικές» κοινοβουλευτικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Οι απαντήσεις στους αριστερούς διακινητές ψευδών ειδήσεων είναι αναλυτικές και παροτρύνουμε εχθρούς και φίλους να ανατρέξουν στα επίσημα πρακτικά της Βουλής και να μην πλανώνται από τα ψέματα του διαδικτύου.
Για την Αγροτική Τράπεζα
Στις 06-08-2012 έγινε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την Αγροτική. Η Χρυσή Αυγή μέσω του Ηλία Παναγιώταρου τοποθετήθηκε για το ζήτημα και αποκάλυψε μία νέα πτυχή του σκανδάλου, δηλαδή ότι ο Διοικητής της Αγροτικής μετέφερε 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό από τον προσωπικό του λογαριασμό.
Ουδέποτε η Χρυσή Αυγή καταψήφισε τη διερεύνηση του σκανδάλου της Αγροτικής ή οποιουδήποτε σκανδάλου. Επίσης, στις 01/11/2012 ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών σχετικά με το θέμα της Αγροτικής Τράπεζας.
Για την τροπολογία για την παραχώρηση νησίδων
Στις 14-02-2013 όλοι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας (βλ. πρακτικά στις σελ. 7945-7948) καταψήφισαν την τροπολογία 223/5 που αφορούσε την απόκτηση εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων σε νήσους και νησίδες.

Για την δήθεν υπεράσπιση του Λάτση
Στις 19-09-2012 στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε τα εξής σχετικά με το πλωτό μουσείο του Λάτση (βλ. πρακτικά σελ. 1116): «Στο άρθρο 4 για την ίδρυση πλωτού μουσείου απαντάμε με ένα ξερό όχι. Δεν έχουμε ανάγκη να εμπλέκεται το δημόσιο στο να συμβάλει στην υστεροφημία του οποιουδήποτε ιδιώτη. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Εξάλλου το λέτε κιόλας. Λέει εδώ: «με σκοπό τη συγκέντρωση αντικειμένων ιστορικού ενδιαφέροντος για τη ναυτιλιακή και γενικότερη ιστορία του Ιωάννη Λάτση». Μπορεί κάλλιστα να το κάνει η οικογένειά του. Όπως είπαμε, είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο».
Ακόμη η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει και έχει αντιδράσει έντονα και στο ξεπούλημα της έκτασης του Ελληνικού στο όμιλο συμφερόντων Λάτση, ούτε ότι κατήγγειλε την παράνομη λειτουργία του «The Mall» συμφερόντων και αυτό του ομίλου Λάτση. Βλέπε ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου για τη νομιμοποίηση του αυθαίρετου Mall με τη διαδικασία στρατηγικών επενδύσεων και ερώτηση της συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια για το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση.
Για τη δήθεν υπεράσπιση των εφοπλιστών
Στις 03 Νοεμβρίου 2012 ο Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τον Προϋπολογισμό στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Εάν ακούσει κάποιος ολόκληρη τη φράση του, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι ο Συναγωνιστής δεν υπερασπίζεται το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Προτείνει η Κυβέρνηση να περάσει διάταξη νόμου ώστε τα ελληνικά καράβια να έχουν υποχρεωτικώς ελληνικά πληρώματα, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να μην περιοριζόμαστε μόνο σε επιβολή φόρων (βλ. από το 159 λεπτό και μετά). Το ίδιο ουσιαστικά υποστηρίζει στις 04 Νοεμβρίου 2012 στην ίδια Επιτροπή ο Γεώργιος Γερμενής, λέγοντας ότι η Κυβέρνηση δεν πρέπει να περιορίζεται σε επιβολή φόρων, αλλά να λαμβάνει και αναπτυξιακά μέτρα (βλ. στο 20 λεπτό). Στις εισηγήσεις των Συναγωνιστών φαίνεται ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και κατά των μνημονιακών μέτρων.
Για τη λίστα Λαγκάρντ
Οι Βουλευτές μας ψήφισαν υπέρ (βλ. την τοποθέτηση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη από τη σελ. 6623) της παραπομπής όλων των εμπλεκομένων.
Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει και δική της πρόταση, επιμένοντας να παραπεμφθεί και ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά ο Σύριζα ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο. Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε στην εξεταστική επιτροπή από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη και κατέθεσε εμπεριστατωμένο πόρισμα το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Για την ΕΡΤ

Τη θέση της Χρυσής Αυγής για την Ερτ μπορείτε να τη δείτε εδώ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ στις 19-07-2013 (βλ. τοποθέτηση Ηλία Κασιδιάρη στη σελ. 15122)
Για τις καθαρίστριες
Η Χρυσή Αυγή στήριξε από την αρχή τον αγώνα των καθαριστριών και κατέθεσε και σχετική τροπολογία
Από όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές πως όσα συκοφαντικά κυκλοφορούν είναι η συνηθισμένη ξεδιάντροπη διαστρέβλωση της αλήθειας κατά της Χρυσής Αυγής. Οποιοσδήποτε μπορεί  να πληροφορηθεί τις θέσεις και την Κοινοβουλευτική παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή μέσα από την ιστοσελίδα μας όπου αναρτώνται ολόκληρες οι ομιλίες των Συναγωνιστών και σχετικά άρθρα και να αντιληφθεί το μέγεθος της παραπληροφόρησης από τους λασπολόγους.
http://ethnikismos.net

Στρατιώτης Πεζικού Βασίλης Ραχούτης: Ένας αφανής Ήρωας!!!


Ο 19χρονος στρατιώτης Βασίλης Ραχούτης, είναι ο σύγχρονος ήρωας της Φθιώτιδας! Έχασε την ζωή του στις 26-09-2000, όταν πνίγηκε παλεύοντας με τα κύματα στην θάλασσα της Πάρου, προσπαθώντας να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους του μπορούσε, στο ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σάμινα». Έκανε αυτό που είχε μάθει πολύ καλά στα λίγα χρόνια που πρόλαβε να ζήσει, να βοηθά τους συνανθρώπους του!
Ο πατέρας του Δημήτρης, συνταξιούχος πυροσβέστης στο επάγγελμα, τηλεφωνικά τον παρακαλούσε να εγκαταλείψει το πλοίο και να σωθεί. Εκείνος όμως δεν το έκανε! Δεν μπορούσε να εγκαταλείψει αβοήθητους τους συνανθρώπους του.
"Είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά τον πατέρα αυτού του ήρωα όταν υπηρετούσα στο τέλος της θητείας μου σε μονάδα της Λαμίας. Είχε έρθει να επισκεφτεί εμάς τους στρατιώτες και να τους κεράσει για την ψυχή του γιου του...
Τα συναισθήματα πάλευαν επάνω του για το ποιο θα κυριαρχήσει! Έβλεπες πόνο, υπερηφάνεια, αγάπη και οργή...
Πόνο για το χαμένο του παιδί, υπερηφάνεια που το παιδί του έβγαλε ασπροπρόσωπο όχι μόνον εκείνον, άλλα όλη την Ελλάδα αφού κέρδισε με το φέρσιμο του μία θέση στο πάνθεον της αθανασίας των Ελλήνων Ηρώων, αγάπη για όλους εμάς που στα πρόσωπα μας έβλεπε δικά του παιδιά και οργή για την ατιμωρησία και τις ευθύνες των υπευθύνων...
Σήμερα στις 11 το πρωί θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τον Στρατιώτη Ραχούτη Βασίλειο, στον χώρο της προτομής του, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων.
Ο Βασίλης Ραχούτης μαζί με άλλους 19 συναδέλφους του, έδωσε τον υπερπάντων αγώνα για να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Εκείνος όμως πλήρωσε ως τίμημα να χάσει τη ζωή του. Πνίγηκε παλεύοντας με τα μανιασμένα κύματα, προσπαθώντας να σώσει ένα μωρό, αφού πρώτα είχε σώσει την μητέρα. Στην μνήμη του υπάρχει η προτομή του στα Καμμένα Βούρλα και έχει ανοιχτεί και ομάδα στο Facebook".
Σήμερα Κυριακή 22 Ιουνίου και ώρα 11.00 θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τον Στρατιώτη Ραχούτη Βασίλειο, στον χώρο της προτομής του, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Καμένων Βούρλων.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΤΡΕΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!


ΚΑΙ.... ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!

http://www.stoxos.gr

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1 ΣΤΟΥΣ ''16'' ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Δεν υπάρχει αυτός ο άθλος! Δείχνοντας απίστευτα ψυχικά αποθέματα, η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε μια ανεπανάληπτη πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στην Φορταλέζα και έγραψε ιστορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και πλέον την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00) με φόντο το εισιτήριο για τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.
Όλοι τους ήταν υπέροχοι. Κανείς δεν υστέρησε. Οι πάντες έκαναν απίστευτη εμφάνιση και προσέφεραν στιγμές υπερηφάνειας σε εκατομμύρια Έλληνες. Ο Φερνάντο Σάντος κοουτσάρισε μαεστρικά τους ποδοσφαιριστές του, εκείνοι ακολούθησαν το πλάνο και ήρθε η νίκη-πρόκριση απέναντι σε ένα σπουδαίο σύνολο, όπως είναι αυτό του Σαμπρί Λαμουσί.
Αυτά τα παιδιά που τόσα πολλά έχουν ακούσει, πέτυχαν έναν άθλο και η υπέρβαση είναι γεγονός. Από εδώ και πέρα, κοιτάζουν βήμα-βήμα τα παιχνίδια  και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέχρι τέλους. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ στο 42', ο Μπονί ισοφάρισε στο 74' σε 1-1 και στο 93' με εκτέλεση πέναλτι ο Σαμαράς έστειλε στους επτά ουρανούς όλους τους συμπατριώτες μας. Η Εθνική μας είχε και τρία δοκάρια, αλλά... νίκησε και την ατυχία, συνεχίζοντας το υπέροχο "ταξίδι" της!


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Εστάντιο Καστελάο"

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78' Γκέκας), Κονέ (12' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (83' Σιό), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

Γκολ: 42' Σάμαρης, 74' Μπονί, 93' Σαμαράς (πέναλτι)
Κάρτες: 37' Ντρογκμπά, 62' Καλού, 70' Ντι

Βαθμολογία και πρόγραμμα ομίλου



Ελλαδάρα μου, το μεγαλείο σου

Αν και λένε ότι "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται", η Εθνική μας κατάφερε να ανατρέψει ακόμα και τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας. Τι και αν τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος ανατράπηκαν με το "καλημέρα" (δυο αναγκαστικές αλλαγές ως το 24'), οι διεθνείς μας ανταποκρίθηκαν άριστα στις απαιτήσεις του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους και δικαιώθηκαν.
Ο Πορτογάλος κόουτς έβγαλε λαγό από το καπέλο με την είσοδο του Σάμαρη στην θέση του Κονέ στο 12', ενώ και ο Γλύκος ήταν σταθερότατος στο τέρμα, έχοντας πάρει την θέση του Καρνέζη. Η ομάδα μας κατάφερε να κυριαρχήσει στο πρώτο 45λεπτο, εξουδετερώθηκαν τα επιθετικά "όπλα" του Λαμουσί και στην επίθεση το 1-0 του πρώτου μέρους ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.
Και αν η ατυχία... έκλεισε το μάτι στο δεξί σουτ του Χολέμπας στο 33', εννέα λεπτά μετά ο Σάμαρης δεν θα μπορούσε να αστοχήσει στο τετ-α-τετ με τον Μπαρί, σε μια φάση που δημιούργησε ο ίδιος έπειτα από κλέψιμο και υπέροχο 1-2 με τον Σαμαρά. Ο νεαρός κεντρικός μέσος μπήκε γρήγορα στις απαιτήσεις του ματς και έβαλε φαρδιά πλατιά την "σφραγίδα" του στο ματς. Όλα πήγαιναν πρίμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που είχε κάνει τη μισή δουλειά.
Στην επανάληψη, η Ελλάδα φρόντισε να κλείσει καλά τους χώρους μπροστά από την εστία του Γλύκου και να ψάξει το δεύτερο γκολ με γρήγορες αντεπιθέσεις. Η ομάδα βρήκε φάσεις για να σκοράρει, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καραγκούνη στο 68', για να έρθει η ισοφάριση έξι λεπτά μετά με τον Μπονί, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1 έπειτα από πάσα του Ζερβινιό.
Η Ελλάδα έπρεπε να σκοράρει για να περάσει, μπήκε ο Γκέκας για να γεμίσει η περιοχή. Η δικαίωση ήρθε στις καθυστερήσεις, αφού πρώτα είχε δοκάρι και ο Τοροσίδης (80'), με τον Κάρλος Βέρα να δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Σαμαρά, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έκανε το 2-1, που σε συνδυασμό με το 4-1 της Κολομβίας απέναντι στην Ιαπωνία, χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Η φάση του αγώνα

Αναμφίβολα η φάση του 93' ήταν εκείνη που ξεχωρίζει. Ο Σαμαράς κέρδισε πέναλτι για ανατροπή, ανέλαβε και την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και χαρίζοντας μια ανεπανάληπτη πρόκριση στην Εθνική μας ομάδα.


Ο διαιτητής

Ο Κάρλος Βέρα τα πήγε πολύ καλά στο ματς. Ήταν δίπλα στις φάσεις, είχε καλά τρεξίματα, σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο, προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και να μην αδικήσει καμία από τις δυο ομάδες. Η φάση του πέναλτι υπέρ της ομάδας μας ήταν αμφισβητούμενη, πάντως σε όλο το παιχνίδι έδωσε ρεσιτάλ με τα σφυρίγματά του.


Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε τεράστιο ματς. "Άλογο" πραγματικό στην αριστερή πλευρά της Εθνικής μας, έκανε άνω-κάτω τους αντιπάλους του σε μια συγκλονιστική εμφάνιση. Μπήκε στο αρχικό σχήμα και άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά ο άσος της Μπολόνια, ο οποίος δεν σταματιόταν με τίποτα. Βέβαια, υπήρξαν και πολλοί άλλοι που ήταν σούπερ στο ματς και έφεραν αυτό το συγκλονιστικό αποτέλεσμα.


Μας άρεσε

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ. Ομαδάρα η Εθνική μας στο χορτάρι, μας άρεσαν οι πάντες και μας έκαναν υπερήφανους με την εμφάνισή τους. Σε άμυνα, κέντρο και επίθεση όλα λειτούργησαν εξαιρετικά. Μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες μασούσαν σίδερα, ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι γι' αυτή την αναμέτρηση και δικαιώθηκαν με την πρόκριση. Πήραν ό,τι άξιζαν από τον αγώνα...


Δεν μας άρεσε

Ούτε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ούτε ο Γιαγιά Τουρέ έκαναν κάτι ιδιαίτερο στο ματς. Στα ρηχά έμειναν τα δυο μεγάλα αστέρια της Ακτής Ελεφαντοστού και δεν έβαλαν την "σφραγίδα" τους στο ματς. Πέρασαν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητοι.


Τα γκολ του Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1

http://www.sport24.gr

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Απερρίφθη με άθλιες προφάσεις η αίτηση εξαίρεσης του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου κατά Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκου

Απερρίφθη με άθλιες προφάσεις η αίτηση εξαίρεσης του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου κατά Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκου
Χωρίς καμία απολύτως αιτιολόγηση, το δικαστικό συμβούλιο εφετών απέρριψε σήμερα την αίτηση εξαίρεσης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά των εφετών ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, καθώς και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.
Οι εγκάθετες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας δήλωσαν πως δεν έχουν να πουν τίποτα και δεν απάντησαν στις καταγγελίες Κούγια για εκβιασμό, καθώς η ανάκριση είναι μια... απόρρητη διαδικασία.
Την ίδια στιγμή όλο το υλικό της ανακρίσεως και της δικογραφίας διαρρέει συνεχώς και παρανόμως στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Θα ακολουθήσει τοποθέτηση του συνηγόρου του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, κ. Νίκου Αντωνιάδη.
Η Χούντα σε όλο της το μεγαλείο!
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για απόφαση δικαστικού συμβουλίου
Με άθλιες προφάσεις και με βάση τις γελοίες δικαιολογίες Ντογιάκου και ανακριτριών, που αποδεικνύουν την ενοχή τους, το δικαστικό συμβούλιο νομιμοποίησε τους εκβιασμούς και την κατάλυση του Συντάγματος. Οι επίορκοι εντολοδόχοι της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά έχουν αμαυρώσει ολοκληρωτικά την εικόνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
http://www.xryshaygh.com

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ O ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!


ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ... Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΕΚ... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ;"!!! 

ΤΟ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ!!! (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ PHOTOSHOP)

http://www.stoxos.gr

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ....!!!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ...!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ



http://www.stoxos.gr

Ανοιχτό κάλεσμα Τσίπρα σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ: Ελάτε και ας ψηφίσατε τα μνημόνια !!


Ο πολιτικαντισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που κατέστρεψε την χώρα και παρέδωσε τον Λαό σιδηροδέσμιο στους διεθνείς τοκογλύφους.
Ο Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ένα ξεδιάντροπο άνοιγμα στις μνημονιακές δυνάμεις, καλώντας τους πασόκους να εισέλθουν στην νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πρόταση για το νέο συνασπισμό εξουσίας αφορά το λαό.  Απευθύνεται και σε πολιτικές δυνάμεις. Χωρίς μισόλογα και παράλογα προαπαιτούμενα. Με ειλικρίνεια και πολιτική αποφασιστικότητα από την πλευρά μας. Απευθυνόμαστε στο ΚΚΕ, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στους Οικολόγους Πράσινους.  Απευθυνόμαστε σε όλες τις δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από τον μνημονιακό χώρο, και στρέφονται προς την αριστερά. Τους ανεξάρτητους βουλευτές, τα ρεύματα και τις ομάδες που αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την πολιτική του Μνημονίου. Δεν ζητάμε πιστοποιητικό ιδεολογικής και πολιτικής καθαρότητας από κανέναν.  Δεν κρατάμε πολιτικό μητρώο για το παρελθόν. Δεν θα τους αφήσουμε όμως, και δεν πρέπει να τους αφήσουμε, βορά στους εκβιασμούς των μνημονιακών μηχανισμών. Ζητάμε και επιδιώκουμε μαζί τους ξεκάθαρη συνεννόηση, στην βάση των θέσεων και της πολιτικής αξιοπιστίας.»
Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Τσίπρας είναι ότι καλεί ευθέως σε συμπαράταξη τους βουλευτές που τόσο καιρό ψήφιζαν τα μνημόνια, αρκεί από την ένταξη τους στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά να τηρήσουν την λεγόμενη «κομματική πειθαρχία». Καλεί, ουσιαστικά, αυτούς που στο παρελθόν αποκαλούσε προδότες, να τον πλαισιώσουν, ώστε τα λιγούρια της εξουσίας να καταλάβουν τους υπουργικούς θώκους και να συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας.
Στα παραπάνω που είπε ο Τσίπρας αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις, όμως είναι ασφαλής η πρόβλεψη ότι ουδείς θα αποχωρήσει από το πλευρό του. Η πρόβλεψη αυτή καθίσταται ασφαλής, γιατί όλα είναι σχεδιασμένα. Οι αντιδρούντες λειτουργούν ως το «αριστερό άλλοθι», ώστε να κοροϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τους αντισυστημικούς ψηφοφόρους για να τον ψηφίζουν, την ίδια ώρα που ο Τσίπρας κάνει άνοιγμα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ώστε να πάρει και τις ψήφους των λαμογιών. 
Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα μόνο. Αυτό γίνεται αντιληπτό, συνεχώς, από τον Ελληνικό Λαό. Από την μία είναι η Χρυσή Αυγή και από την άλλη είναι αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο, μαζί με αυτούς που φιλοδοξούν να συνεχίσουν αυτή την καταστροφή. Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι... 
xryshaygh.com

Οι "Ναζί" και οι Χαζοί... !!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ...

Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός : - Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο - Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας - Που θέλει πίσω την Πατρίδα του από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες - Που θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι
- Που έχει υπηρετήσει με Τιμή τον Ελληνικό στρατό - Που θέλει να δώσει μια Ελπίδα στην Ελληνική νεολαία για να μην εγκαταλείψει ακόμα μια φορά την χώρα ονομάζεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει την άνοδο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής σαν το απόλυτο κακό, “ναζί” τότε δηλώνω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ! Σε κάθε άλλη περίπτωση ονομάζω αυτούς που το διαδίδουν συκοφάντες και αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν το 2012 στην Ελλάδα Ναζί, ΧΑΖΟΥΣ. Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης και είναι οι πιο ψαγμένοι απ΄όλους, δεν πέφτουν στην παγίδα σας. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ΤΙΠΟΤΕ άλλο!


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
http://elnewsgr.blogspot.gr


Εθνικιστές ή Ναζιστές; Μια επισημη Απάντηση απο την Χρυση Αυγη!!! ( ΠΑΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ..)


Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το κείμενο αυτό δεν έχει χαρακτήρα απολογητικό. Κανένας Χρυσαυγίτης δεν έχει να απολογηθεί για τίποτε και σε κανέναν. Είμαστε υπερήφανοι γιατί σε δύσκολους καιρούς παραμένουμε αμετανόητα ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν λιποτάκτη, φυγόστρατο ή καλοβολεμένο αστό να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας.


Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να άρει κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που σκόπιμα και συστηματικά καλλιεργεί το σύστημα εναντίον μας, επειδή ακριβώς βλέπει στο Κίνημά μας έναν μεγάλο κίνδυνο, μία δύναμη ανατροπής της δικτατορίας των διεφθαρμένων που λεηλατεί τον Λαό μας και σκυλεύει την Ιστορία μας.
Είμαστε εθνικιστές και όχι ναζιστές, πρώτα απ’ όλα για λόγους καθαρά γλωσσικούς. Γιατί είμαστε υπερήφανοι να χρησιμοποιούμε την γλώσσα των Θεών, την γλώσσα του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους κι όχι κάποια ξένη γλώσσα, όπως η γερμανική, από την οποία προέρχεται ο όρος “ναζιστής”! Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τόσο αφελείς(ή αρρωστημένοι φετιχιστές και παρελθοντολόγοι) ώστε να πιστεύουμε ότι η Γερμανία του 1933 μπορεί να έχει σχέση με την Ελλάδα του σήμερα. Θέλουμε ένα μέλλον για το Λαό μας, θέλουμε μια ιστορία αντάξια του Έθνους μας και αυτό ακριβώς απαιτεί να είμαστε και σύγχρονοι και επίκαιροι!



Όσα αφορούν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ασφαλώς και μας ενδιαφέρουν για να βγάλουμε τα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον. Επίσης έχουμε θέση και άποψη για τα όσα συνέβησαν στην Ευρώπη και στην Πατρίδα μας τα τραγικά έτη 1939 έως 1945 και έχουμε το θάρρος να την διατυπώνουμε. Αρνούμεθα, το ιστορικό ψεύδος των “καλών δημοκρατών” συμμάχων και των “κακών” φασιστών. Σε έναν πόλεμο γίνονται πάντοτε εγκλήματα και εγκλήματα δεν έκανε μόνο η Γερμανία, αλλά και η Αγγλία και η Αμερική και η Ρωσία. Τριάντα εκατομμύρια ανθρώπους εξόντωσε ο Στάλιν, 200.000 Ιάπωνες πέθαναν στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα! Όμως, αυτά δεν τα αναφέρει κανείς. Εμείς αυτήν την χοντροκομμένα και μονόπλευρα απλουστευμένη ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την αρνούμεθα, όπως αρνούμεθα και τα τερατώδη ψεύδη της μεταπολεμικής προπαγάνδας των σιωνιστών.



 Όμως και χωρίς να ερευνήσει κανείς σε βάθος τι συνέβη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αρκεί μια ματιά γύρω μας για να διαπιστώσει κανείς τα έργα και τα δημιουργήματα των καπιταλιστών και των μπολσεβίκων “απελευθερωτών” του 1945! Η πνευματική ερήμωση, η εγκληματικότητα, η αμορφωσιά, τα ναρκωτικά, η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία, όλα έργα των “ελευθερωτών” είναι, δεν μπορεί να είναι έργο του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού ότι συνέβη στην ανθρωπότητα από το 1945 μέχρι σήμερα! Εις ότι αφορά δε την Πατρίδα μας, η οποία έδωσε βαρύ φόρο αίματος στους λεγομένους συμμάχους, η περίπτωσή της είναι κραυγαλέα και φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση ότι αδικηθήκαμε και συνεχίζουμε να αδικούμεθα από αυτούς που υπήρξαν οι νικητές του μεγάλου πολέμου.
http://elnewsgr.blogspot.gr