Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή
Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία επαγγελματιών και παραγωγών πωλητών με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του σωματείου επαγγελματιών της Δ' Λ.Α Αθηνών, Χρήστο Μουλά συναντήθηκαν στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο, Μιχάλη Αρβανίτη και Ηλία Παναγιώταρο.
Εκεί έγινε συζήτηση και ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου και για τις δυσμένειες που θα προκύψουν από την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου που αφορά στο υπαίθριο λιανικό εμπόριο που μόνο σκοπό έχει, να διαλύσει τις λαϊκές αγορές.
Μετά την συνάντηση  ο πρώην πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών της Δ' Λ.Α Αθηνών, Χρήστος Μουλάς δήλωσε: "Επισκεφθήκαμε τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές του Κινήματος, επειδή οι ισόβιοι (αποδεδειγμένα συναλλασσόμενοι με την εκάστοτε εξουσία) συνδικα-ληστές το αποφεύγουν! Εκείνοι χτυπούν την πόρτα των βουλευτών που μαζί τους κάνουν "δουλίτσες".
Αποφεύγουν να διαβούν την πόρτα των γραφείων των Ελλήνων Εθνικιστών, προσβάλλοντας τα μισά και πλέον μέλη τους. Η 25η Μαΐου και τα συντριπτικά αποτελέσματα που θα δώσουν οι παραγωγοί προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους το αποδείξει.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: