Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας

Εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής” στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας
Οι Εθνικιστές υποψήφιοι συνεχίζουν αδιάκοπα τις περιοδείες τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να μεταφέρουν την φλόγα της Χρυσής Αυγής που θα σαρώσει τον παλαιοκομματισμό στις 18 και 25 Μαΐου.

Στη Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, ο τοπικός πυρήνας διοργάνωσε μια θαυμάσια εκδήλωση για την παρουσίαση υποψηφίων της Χρυσής Αυγής.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Συναγωνιστής Δ. Δολτσινιάδης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ με ενδιαφέρουσες ιστορικές αναφορές. Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Συναγωνιστής Μανδραπήλιας κάλεσε τους κατοίκους των Γαργαλιάνων να στηρίξουν μαζικά τον Αγώνα μας και να κάνουμε υπερήφανους τον Αρχηγό μας και τους πολιτικούς κρατούμενους του Κινήματος.

Εν συνεχεία μίλησαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ν. Κωνσταντίνου, Δ. Τζεμπετζής και Η. Ηλιακόπουλος και την εκδήλωση έκλεισε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστής Δ. Κουκούτσης.



Το ενδιαφέρον των κατοίκων για τις θέσεις μας ήταν μεγάλο και μετά το πέρας της εκδηλώσεως όλοι οι συναγωνιστές παρέμειναν σε κατάστημα της περιοχής όπου και συνομίλησαν με τον κόσμο που στηρίζει όλες τις ελπίδες του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: