Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΣΤΟ 2,67% ΑΠΟ ΤΟ 0,23% ΤΟΥ 2009!

ΕΛΑΜ: Υπερδεκαπλασιάσαμε τα ποσοστά μας!
Από το 0,23% του 2009, το Εθνικιστικό κίνημα της Κύπρου πέτυχε το ιστορικό μέχρι σήμερα 2,67% σημειώνοντας μια μεγάλη εκλογική νίκη. Έξι χιλιάδες ενιακόσιοι πενηνταεπτά (6957) συμπατριώτες μας έχουν περάσει στην εθνικιστική αντεπίθεση τιμώντας μας με την ψήφο τους.
Παρά τις διώξεις, τον εκφοβισμό από τα ΜΜΕ αλλά και την σχεδόν μηδαμινή παρουσία μας σε τηλεοράσεις και εφημερίδες, τα μέλη και στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) όργωσαν ολόκληρη την Κύπρο καταφέρνοντας το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα.
Απλά να υπενθυμίσουμε πως μέχρι και πριν δύο μήνες περίπου τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, καθώς και η πλειοψηφία των ΜΜΕ μας αποκαλούσαν τρομοκράτες και εγκληματική οργάνωση. Λοιπόν πλέον ήμαστε η μεγαλύτερη "εγκληματική οργάνωση" στην Κύπρο με 7 000 μέλη και υποστηρικτές...
Σε όσους μας στήριξαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση τους υποσχόμαστε πως θα μετατρέψουμε την ψήφο τους σε αγώνα για μια Κύπρο ελεύθερη από τους οικονομικούς εγχώριους και ξένους δυνάστες, καθώς και ελεύθερη από τουρκικά στρατεύματα κατοχής.
Το αύριο είναι δικό μας!
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: