Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στις 18 Μαΐου ο λαός θα τους κρίνει - Debate χωρίς αντιπάλους για την Ελληνική Αυγή! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Στις 10 Μαΐου το Ράδιο Θεσσαλονίκη είχε προγραμματίσει ανοιχτή ραδιοφωνική αντιπαράθεση (debate) μεταξύ όλων των υποψηφίων Δημάρχων της Θεσσαλονίκης και έπειτα μεταξύ όλων των υποψηφίων Περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας.
Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις το σκηνικό θύμιζε εγκατάλειψη… Αυτοί που διεκδικούν τις ψήφους του ελληνικού λαού αποχώρησαν ή δεν εμφανίστηκαν, αποδεικνύοντας τα ισχυρά δημοκρατικά τους αισθήματα, επικαλούμενοι σαν αιτία της μη συμμετοχής τους, την παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποχώρησαν, λόγω της παρουσίας του συναγωνιστή Ματθαιόπουλου.
Στο τραπέζι για ανοιχτό διάλογο με τον υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής έμειναν μόνο οι Γιάννης Κουριανίδης και Μάκης Στεργίου. Όλοι οι υπόλοιποι έκαναν λόγο για εγκληματική συμμορία, μαχαιροβγάλτες και άλλες φαιδρότητες, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την ανικανότητα και δειλία τους να προβούν σε ανοιχτό, πρόσωπο με πρόσωπο, βασιζόμενο σε επιχειρήματα διάλογο με κάποιον πραγματικό Χρυσαυγίτη!  Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος δήλωσε λιτά, πως έγινε για ακόμη μία φορά πραγματικότητα ένα από τα βασικότερα συνθήματα της Χρυσής Αυγής και «Ξεβρώμισε ο τόπος». Η συνέντευξη προχώρησε κανονικά και ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος και παρουσίασε εν συντομία τις βασικότερες θέσεις του συνδυασμού μας για την αντιμετώπιση των βασικότερων προβλημάτων, που ταλανίζουν την πόλη μας.
Κατά το διάλειμμα, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ζωντανών αντιπαραθέσεων υποψήφιων Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που ζητούν την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, πλήθος κόσμου καλούσε το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού και μιλούσε ζωντανά με το δημοσιογράφο, που παρουσίαζε το debate. Οι γραμμές «έσπασαν» με τα τηλέφωνα να είναι συνεχώς κατειλημμένα και τους Θεσσαλονικείς να κραυγάζουν για την αδικία στην οποία προέβησαν οι υποψήφιοι, αλλά και την κοροϊδία απέναντι στους απανταχού εν δυνάμει ψηφοφόρους τους, που περίμεναν να ακούσουν για μία μοναδική φορά ρεαλιστικές προγραμματικές θέσεις, με ουσιαστικό αντίλογο.
Η στήριξη του κόσμου προς τη Χρυσή Αυγή και τους απανταχού συνδυασμούς της Ελληνικής Αυγής ήταν έκδηλη και έδωσε μία μικρή «γεύση» του τι πρόκειται να συμβεί στις κάλπες όλης της χώρας τη 18η και 25η Μαΐου.
Κι αργότερα όμως, το σκηνικό επανελήφθη με ένα τραπέζι με άδειες καρέκλες και τώρα όμως τον Ν. Χρυσομάλλη να κάθεται μόνος και να απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, για τις διώξεις, που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και για τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και τις ρεαλιστικές λύσεις, που προτείνει ο συνδυασμός μας. Οι κύριοι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης δεν εμφανίστηκαν, γιατί παραμένουν εγκλωβισμένοι σε μικροπολιτικά προσωπικά τους παιχνίδια, ο Τρεμόπουλος δήλωσε πως λόγω απουσίας όλων των υπολοίπων δε μπορεί να πραγματοποιηθεί υγιής διάλογος και debate και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι Περιφερειάρχες δεν εμφανίστηκαν, λόγω παρουσίας εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής και λόγω προσωπικής ανικανότητας έκθεσης των προτάσεων των συνδυασμών τους, που ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αντί επιλόγου αξίζει να αναφερθεί η φράση του συναγωνιστή Χρυσομάλλη για την απουσία των συνυποψηφίων του για την Κεντρική Μακεδονία: Στις 18 Μαΐου ο λαός θα δείξει ποιοι πιστεύουν στη Δημοκρατία, την Ισονομία και την Ισοπολιτεία.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: