Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Έτσι ψηφίζει ο Πειραιάς!

Έτσι ψηφίζει ο Πειραιάς!
Πανικός άνευ προηγουμένου για τα παπαγαλάκια του συστήματος και αναλύσεις επί αναλύσεων για τους λόγους που το κίνημα μας κατέκτησε ξεκάθαρα την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές και μάλιστα κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες νοθείας και πολιτικής τρομοκρατίας.
Εκεί όμως που το σύστημα πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο εμπάθειας και χολερικής ανάλυσης αφορά στα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια Πειραιώς (Ά Πειραιώς 10,6% ,΄Β Πειραιώς 11,31%) που αποτελούν και μερικά από τα υψηλότερα πανελλαδικά.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε μία καθεστωτική φυλλάδα: « ...από προπύργιο της αριστεράς γίναμε μαύρο κάστρο σχολιάζοντας το 13,79 που απέσπασε η Χρυσή Αυγή στο Πέραμα. Για το αμέσως μεγαλύτερο ποσοστό παίρνει κανείς το ferry και περνάει απέναντι, στη Σαλαμίνα όπου το 16% των ψηφοφόρων τόνωσε την δύναμη των νεοναζί….δύο μεγάλα προάστια του Πειραιά επίσης δίνουν υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή (Νίκαια 10,53% , Κερατσίνι 10,51%) νούμερα τα οποία προβληματίζουν. Την ώρα που η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής της ομάδας βρισκόταν στην φυλακή, ο μηχανισμός της φασιστικής συμμορίας….συνέχιζε να δουλεύει ασταμάτητα».
Δεν υπάρχει βέβαια κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω με το κλάμα και τον οδυρμό των δημοσιογραφίσκων για την τεράστια επιτυχία του κινήματος μας σε περιοχές πάλαι ποτέ κάστρα των κομμουνιστών.
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το μεγαλείο και την ανιδιοτέλεια των συναγωνιστών μας, ούτε το δίκαιο του αγώνα μας και πολύ περισσότερο την προσήλωση μας στην ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού και την πίστη μας στην τελική νίκη !
Αυτό όμως που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι πως ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ασταμάτητα έως ότου αποτινάξει η πατρίδα μας τον ανθελληνικό ζυγό εξουσίας, ελευθερωθούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι παράνομα προφυλακισθέντες συναγωνιστές μας και κυρίως δικαιωθεί η θυσία των αδικοχαμένων αδερφών μας Γιώργου και Μάνου.
Είναι προφανές πάντως πως ο λαός του Πειραιά άκουσε τις συμβουλές των «πεφωτισμένων» αριστεροδεξιών θολοκουρτουριάρηδων και διόρθωσε την ψήφο του επιβραβεύοντας το κίνημα μας με υψηλότατα ποσοστά στις λαϊκές γειτονιές μας.
Μάλλον λοιπόν η περιβόητη ρήση της γνωστής και μη εξαιρετέας καπιταλοκομμουνίστριας «…από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει»  θα μείνει στην ιστορία ως κακόγουστο πολιτικό ανέκδοτο αφού όλα δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ασταμάτητη την εκλογική της άνοδο και επέλαση στην περιφέρεια μας.
Άλλωστε όπως είχε πει εύστοχα ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς συναγωνιστής Λαγός Ιωάννης σε μία ανοικτή επιστολή του απευθυνόμενος στους διώκτες του κινήματος μας: «….υπόσχομαι να σας πολεμήσω μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι μέλος της «εγκληματικής» οργάνωσης μέχρι να πεθάνω. Σας υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις».
Συντρόφια και λοιποί εκπρόσωποι του «δήθεν» συνταγματικού τόξου μπόλικο ξυδάκι και περαστικά σας!
Η Χρυσή Αυγή ξημερώνει, ήρθαμε!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: