Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τζαβέλα (ΝΔ): “Αν είναι να καεί η Ελλάδα να καεί για το καλό της Ευρώπης!” – Πιο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ πεθαίνεις!

8e2caa7a9f48b77197bcb1a337b5bdde” Σας ευχαριστώ πολύ για την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για την Ελλάδα κ. πρωθυπουργέ! Ως Ελληνίδα δηλώνω εδώ ότι, ότι κριτική κάνετε για τη χώρα μου την αποδέχομαι…Αν είναι να είμαστε τα πειραματόζωα, για να δούμε πως τελικά θα γίνει αυτή η οικονομική διακυβέρνηση, αλλά σας μεταφέρω αυτό που μου είπε ένας Ελληνας ψαράς όπως ακριβώς μου το είπε: “Εκεί στην ευρωβουλή σαδιστές είναι όλοι αυτοι; Κάθε μέρα υποβαλλόμαστε στο μαρτύριο της σταγόνας. Κάθε μέρα ο ελληνικός ακούει πως σήμερα, αύριο, αυτή την εβδομάδα οι ευρωπαίοι θα μας πουν τι θα απογίνουμε.” Το ερώτημά μου κ.Πρωθυπουργέ είναι αν υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα για την οικονομική διακυβέρνηση. Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί , να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη!” είχε τονίσει το Σεπτέμβριο του 2011,  μεταξύ άλλων, η πρωην ευρωβουλευτης του ΛΑΟΣ κ.Τζαβελα και νυν υποψήφια με τη Νεα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά!

Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!
Μόνο μια ξένη πράκτορας θα τα έλεγε αυτά για την Ελλάδα. Τι ομολόγησε δημόσια λοιπόν η κυρία Τζαβέλα του Αντώνη Σαμαρά, που ζητά την ψήφο των Ελλήνων για την ευρωβουλή στις 25 Μαιου;;; “Αν είναι να καεί η Ελλάδα να καεί για το καλό της Ευρώπης!”
Μιλάμε για πολιτικά ανδρείκελα !!!

Ιδού ποιοι εκπροσωπούσαν την ελληνική κοινωνία στην Ε.Ε. Νίκη Τζαβέλα, Ν.Δ: “Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης…” Αλητες – προδότες πολιτικοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: