Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τρομοκρατική επίθεση στην οικία μέλους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες!!



Δυο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι δράστες στην αυλή της οικίας μέλους της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Σερρών. Το γεγονός συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ, όταν οι δράστες πέταξαν δύο πλαστικά μπουκάλια με βενζίνη που στο στόμιο τους είχαν τοποθετήσει εντέχνως πυροκροτητές.

Ο δυνατός θόρυβος και οι πυκνοί καπνοί που «έπνιξαν» την αυλή του σπιτιού, χωρίς να προλάβει να εκδηλωθεί φωτιά, τρόμαξαν τους ενοίκους, αλλά και την ήσυχη γειτονιά της πόλης των Σερρών. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έχει ξεκινήσει έναν εξονυχιστικό έλεγχο στην περιοχή.

«Πρόκειται για μία πολιτική επίθεση», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΜΠΕ) ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, Θ. Τζαμπάζης, που επεσήμανε ότι «δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός». Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η επίθεση αυτή πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Καβάλας.

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Μακεδονία έχει ενοχλήσει πολλά απόβλητα του συστήματος, που αναγκάζονται να δράσουν σπασμωδικά, μη σεβόμενα την ανθρώπινη ζωή. Και για τις δύο επιθέσεις δεν έχει γίνει ακόμη ούτε μία προσαγωγή. Επίσης δεν υπήρξε καμία επίσημη καταδίκη από κανένα κόμμα του κατεστημένου.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: