Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η καταγωγή της Μέρκελ και η σιωνιστική φύση του σύγχρονου γερμανικού κράτους

Η καταγωγή της Μέρκελ και η σιωνιστική φύση του σύγχρονου γερμανικού κράτους
Ένα από τα ιστορικά ανέκδοτα αναφέρει ότι μιλώντας ο Λένιν σε κομματικούς συντρόφους του για ένα θέμα, άρχισε να απομακρύνεται από την αλήθεια και τα γεγονότα, σε σημείο που ένας από αυτούς τόλμησε να του πει: «Μα, σύντροφε Λένιν, αυτά που λέτε είναι αντίθετα προς τα γεγονότα!». Τότε ο Λένιν, χωρίς καθόλου να ταραχτεί, απάντησε με ολύμπια ηρεμία στον αφελή του σύντροφο: «Ε τότε, τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα!». Κάπως έτσι εξελίσσεται η παγκόσμια ιστοριογραφία τις τελευταίες, τουλάχιστον, δεκαετίες, αφού ψέματα επί ψεμάτων, που όλα τους είχαν συγκεκριμένες σκοπιμότητες, έχουν πνίξει την αλήθεια.
Μία από τις έσχατες γραμμές της καθεστωτικής, είτε γαλάζιας, είτε ροζ, προπαγάνδας, ώστε να κατασυκοφαντηθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι ότι είμαστε «ναζί», ως εκ τούτου «γερμανόφιλοι» και ως εκ τούτου «φίλοι της Μέρκελ». Αυτός είναι και άλλος ένας λόγος, πέραν της καθιερωμένης συνωμοσίας της σιωπής, για τον οποίο τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου και του Πολ Ποτ, όπως και οι υπερασπιστές του μνημονίου στα καθεστωτικά ΜΜΕ, απέκρυψαν από τον Ελληνικό Λαό την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στην πρεσβείας της Γερμανίας. Όμως αν αρχίσουμε να συζητάμε τα θέματα της τρόικας και της κερδοσκοπικής επιθέσεως που βιώνει τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος, βάσει της καταγωγής  και των φίλων των πρωταγωνιστών της, τι θα είχαμε άραγε να πούμε;
Ας ξεκινήσουμε, όμως, την συζήτηση από την Μέρκελ. Από τον Ιανουάριο ακόμη του 2010, η σιωνιστική εφημερίδα New York Times, είχε δημοσιεύσει δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της καγκελαρίου, σύμφωνα με την οποία η Άνγκελα Μέρκελ έχει μια «ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό».
Ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius επιπρόσθετα, αναζήτησε το γενεαλογικό δέντρο της σημερινής καγκελαρίου της Γερμανίας, βρίσκοντας άκρως εντυπωσιακά στοιχεία. Όσα από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης κάλυψαν την είδηση, ανέφεραν επιγραμματικά πως η καταγωγή της Μέρκελ είναι πολωνική. Η αλήθεια όμως, φαίνεται πολύ διαφορετική!
Ο πατέρας της Angela Dorothea Merkel, φέρεται να είναι Πολωνός, με το όνομα Kazmierczak. Το επίθετο του πατέρα της καγκελαρίου, προέρχεται από την συνοικία της Κρακοβίας Kazimierz, η οποία σύμφωνα με την Jewish Genealogical Society of Michigan, αποτελούσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της περιοχής της Κρακοβίας, ήδη από το 14ο αιώνα! Ακόμη εντυπωσιακότερο το γεγονός πως μεταναστεύοντας ο πατέρας της καγκελαρίου στη Γερμανία, άλλαξε το όνομά του σε Kasner. Μόνο που το επίθετο αυτό, είναι ευρέως διαδεδομένο μεταξύ των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας! Προφανώς, πρόκειται για ακόμη μια «σύμπτωση».
Όσον αφορά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος πράγματι είναι γερμανός, αν και η φωτογραφία που παραθέτουμε, δείχνει τις φιλίες του, αξίζει να αναφέρουμε το σκάνδαλο που συγκλόνισε το κόμμα του CDU, αφού αποδείχθηκε ότι δεχόντουσαν αφειδώς χρηματοδότηση από τον έμπορο όπλων Karlheinz Schreiber, με αποτέλεσμα ο Σόιμπλε και ο τότε ισχυρός άνδρας του κόμματος, Helmut Kohl, να παραδώσουν τα ηνία στην Μέρκελ. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Μέρκελ και το βιογραφικό του Helmut Kohl, αμφότεροι είχαν βραβευτεί από την εβραϊκή οργάνωση B'nai B'rith.
Τέλος έχουμε και τον Guido Westerwelle, τον πρώτο στην ιστορία υπουργό εξωτερικών και αντικαγκελάριο που είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος.
Επίσης, σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να θυμηθούμε ποιος ήταν ο συνομιλητής του Τζέφρυ Παπανδρέου κατά την διάρκεια της πρόσδεσης της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Ο Dominique Strauss-Kahn, όπως και ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, Τζέφρυ Παπανδρέου, είναι αμφότεροι μέλη της ίδιας φυλής. 
Οι εχθροί του Λαού θα συνεχίσουν, φυσικά, να προπαγανδίζουν ακατάσχετα ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αδιαφορώντας επιδεικτικά για την αλήθεια. Άλλωστε βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να συντηρήσουν την κυριαρχία του συστήματος, που τους θρέφει και καταληστεύει τον Ελληνικό Λαό. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: