Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ρεζιλίκι Ρουπακιώτη και Δένδια - Συνεχίζεται το θρίλερ με τους αλβανούς δραπέτες!!



Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εντοπισμό των αλβανών που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς αργά το βράδυ της Κυριακής, αφού κάποιοι από αυτούς επιτέθηκαν σε νεαρό ζευγάρι...


στο νέο περιφερειακό βόρεια της Λαμίας, κάτω από τον Προφήτη Ηλία και προσπάθησαν να τους πάρουν το αυτοκίνητο. Ωστόσο την ώρα που έσπαζαν το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα σίδερο, ο νεαρός οδηγός πρόλαβε να κάνει όπισθεν χτυπώντας μάλιστα τον έναν από αυτούς, κατάφερε να ξεφύγει και ενημέρωσε την αστυνομία.

Νωρίτερα πέντε από τους επικίνδυνους δραπέτες εντοπίστηκαν από έναν άντρα εταιρείας σεκιούριτι μέσα σε ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο Opel Ascona το οποίο ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όταν ο υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι πέρασε από το σημείο, οι 5 επιβάτες του βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και πάνοπλοι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή του Προφήτη Ηλία και της βόρειας πλευράς της Λαμίας. Ήδη στη Λαμία βρίσκεται ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα για να εντοπίσει τους δραπέτες που πιθανόν να κρύβονται στο άλσος της πόλης κάτω από τον Προφήτη Ηλία ή στους γύρω λόφους. Μάλιστα η Αστυνομία τονίζει πως οι πολίτες θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι και σε περίπτωση που δουν ύποπτο άτομο να ενημερώσουν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η αστυνομία έδωσε τις φωτογραφίες των οκτώ επικίνδυνων αλβανών εγκληματιών που δραπέτευσαν το βράδυ της Παρασκευής από τις φυλακές Τρικάλων και εξακολουθούν να αναζητούνται.Ιδού οι αλβανοί εγκληματίες

Μοναδική σωτηρία της Ελλάδας από τους πάνοπλους κακοποιούς είναι η σκληρή καταστολή! Άμεση απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών που ευθύνονται για τις εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: