Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Και στην Αγγλία αντιδρούν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης


Και στην Αγγλία αντιδρούν στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης
Ένας εναλλακτικός τίτλος για το παρόν άρθρο θα μπορούσε να είναι: «Ιδού ποιοι είναι οι αντιδραστικοί». Εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση κόσμου σε μεγάλη διαδήλωση στο Λονδίνο ενάντια στον γάμο των ομοφυλοφίλων που έγινε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Αγγλίας, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεση του στις επιταγές των διεθνιστικών – παγκοσμιοποιητικών διακυβερνήσεων που λυμαίνονται ολόκληρη την Ευρώπη.
Λίγο παραπέρα μια γραφική συγκέντρωση με ακριβώς το αντίθετο αίτημα κατάφερε να συγκεντρώσει, σύμφωνα με τις αριστερές πηγές, πολύ μικρότερο αριθμό, δείχνοντας το ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι του συστήματος και προς τα πού πραγματικά ρέπει η λαϊκή θέληση, ασχέτως που θέλουν να την καπηλεύονται. Αξιοσημείωτο, φυσικά, ότι οι εν λόγω διαδηλώσεις με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα γίνανε στην Αγγλία και στο Λονδίνο, που αποτελεί την «Μέκκα» της παγκοσμιοποίησης.
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι το ρεζίλεμα των αριστερών το μάθαμε από το «ρεπορτάζ» που έγραψε μια «αντιρατσίστρια», η οποία υποτίθεται ότι είχε πρόθεση να φέρει σε δύσκολη θέση τους διαδηλωτές, «αντιδρώντας» ημίγυμνη, στην λαϊκή βούληση. Εν τέλει το μόνο που κατάφερε το στέλεχος του Δημητρά (Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι) και μέλος αρκετών άλλων ανθελληνικών ενώσεων, ήταν να γίνει διεθνώς ρεζίλι η ίδια, αφού οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να την καλύψουν με μεγάλες σημαίες (κατά δήλωση της), αλλά φευ ο όγκος ήταν παγκάλειος.
Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ξεσκεπάζονται οι εντολοδόχοι του Σόρος, που πηγαίνουν χέρι χέρι με τις νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεων των μνημονίων. Δεν έχουν παντελώς κανένα έρεισμα σε οποιαδήποτε κοινωνία και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η γελοιότητα και η στήριξη των πάσης φύσεως στοών, λεσχών και κυβερνήσεων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: