Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και το παράδειγμα προς μίμηση της Τ.Ο Τρίπολης...!!


Σε μια πρωτότυπη και καθ’ όλα αξιέπαινη πρωτοβουλία (που είναι άκρως απαραίτητο να βρει πολλούς μιμητές) προχώρησε η Τ.Ο. Τρίπολης της Χρυσής Αυγής, για την ανακούφιση των ηλικιωμένων Ελλήνων, στα πλαίσια του κοινωνικού έργου του Κινήματος. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων

Η Τοπική οργάνωση Τριπόλεως κάνει γνωστό στους πολίτες της Αρκαδίας ότι έχει οργανώσει ομάδες από μέλη της τα οποία θα έχουν σαν αποστολή την προσφορά βοήθειας σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας με στόχο τη βελτίωση της ζωής τους. Τα άτομα δηλαδή εκείνα τα οποία έχουν διάφορες καθημερινές τρέχουσες ανάγκες και αδυνατούν να τις διεκπεραιώσουν μόνα τους, μπορούν έρχονται σε τηλεφωνική επαφή με τους επικεφαλής των ομάδων, οι οποίοι θα προγραμματίζουν τις επισκέψεις κατ’ οίκον προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα άτομα αυτά, ιεραρχώντας τις ανάγκες κατά περίπτωση.

Οι περιπτώσεις για τις οποίες θα προσφέρεται βοήθεια θα είναι οποιαδήποτε καθημερινή ανάγκη, όπως: αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, μεταφορά σε γιατρούς ή νοσοκομεία για προγραμματισμένες εξετάσεις, ενεσοθεραπεία, διεκπεραίωση εξωτερικών υποθέσεων, συνταγογράφηση και αγορά φαρμάκων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής, εξαιρουμένης μόνον της ιατρικής βοήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο τηλέφωνο των γραφείων 2710-224073 κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή τις απογευματινές ώρες 5-9 και στα κινητά τηλέφωνα 6932808175 και 6936849424 οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ.8 Τηλέφωνο-φάξ 2710 224073

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: