Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ


xryshaygh.com_ Αριστεριστές κατά Χρυσής Αυγής: Η αστυνομία για να τους σώσει έριξε χημικά στον βουλευτή μας!


Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών, με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας, προκάλεσε επεισόδια στο Λουτράκι και αμαύρωσε τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Μπούκουρας εκφωνήθηκε για την κατάθεση στεφάνου. Τότε μία ομάδα αριστεριστών προσπάθησε να τον χτυπήσει πισώπλατα, επενέβησαν όμως παριστάμενοι φίλοι του Κινήματος και τους έτρεψαν σε φυγή.

Ένας μάλιστα απ' αυτούς, που επιτέθηκε στον συναγωνιστή Μπούκουρα, βρέθηκε αμέσως στο έδαφος και για να τον σώσει η αστυνομία έριξε χημικά στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με απλά λόγια: είσαι βουλευτής και προσκεκλημένος σε δημόσια εκδήλωση, σου επιτίθεται ένας αλήτης, τον ρίχνεις κάτω αμυνόμενος και η αστυνομία σου ρίχνει χημικά για να τον σώσει αντί να τον συλλάβει! Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν μόνο στο ελλαδιστάν.

Οι λιράτες κότες, που έβαζαν μπροστά κάτι ηλικιωμένες 100 χρονών για κάλυψη, ήταν στημένες για να προκαλέσουν επεισόδιο, να εξευτελίσουν το ιερό νόημα της ημέρας και να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή. Οι Εθνικιστές της Κορινθίας όμως που δέχθηκαν την άναδρη επίθεση αντέδρασαν άμεσα και τα σκουπίδια έγιναν καπνός.

Η αστυνομία αρχικά παρακολουθούσε απαθής και δεν εμπόδισε την επίθεση κατά του βουλευτή μας. Όταν όμως οι παριστάμενοι πήραν στο κυνήγι τους θρασύδειλους αριστεριστές, επενέβη διμοιρία ΜΑΤ με χημικά και συνέλαβε δύο Εθνικιστές! Αυτή είναι η ξεφτίλα του ελλαδιστάν, που καλοπιάνει τα ψοφίμια της άκρας αριστεράς και τα αφήνει ασύδοτα να προσβάλουν εθνικές επετείους. Και το χειρότερο: όταν οι Έλληνες πολίτες αναγκαστούν οι ίδιοι να αμυνθούν και να υπερασπιστούν τη ζωή και τα δικαιώματά τους, η αστυνομία τους συλλαμβάνει. Χέρι-χέρι δυνάμεις καταστολής και αναρχικοί για μία ακόμη φορά.

Ασφαλώς η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός της. Θα υποβληθούν μηνύσεις και κατά των ατόμων που επιχείρησαν να επιτεθούν αναίτια στον βουλευτή μας και κατά των επίορκων που δεν έκαναν το καθήκον τους και δεν περιφρούρησαν τις επετειακές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: