Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

"ΞΕΘΑΨΕ" ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Ο ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ: "ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ"


kourakos-kammenos
Άφωνοι έμειναν οι δημοσιογράφοι με τα όσα είπε αποχωρώντας από την συνεδρίαση της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μόλις 15 λεπτά αφότου ειχε αρχίσει, ο βουλευτής Β Πειραιά, Γιάννης Κουράκος.
Είπε ότι πίσω από τους ΑΝΕΛ είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης! Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: "Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;"
Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε: "Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη;"
Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.
Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.
Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.
«Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ανένδοτος αγώνας», απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις καταγγελίες Κουράκου.
Και ο Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε μέσω twitter: "Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ' οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα".
http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: