Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο όμιλος Λάτση πούλησε την μισή Μαρίνα Φλοίσβου στους τούρκους!


ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο όμιλος Λάτση πούλησε την μισή Μαρίνα Φλοίσβου στους τούρκους!
Στον τουρκικό όμιλο Dogus θα περάσει σύντομα το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου, μετά την υπογραφή συμφωνίας με τη Lamda Development, του Ομίλου Λάτση.
Όπως προβλέπει η συμφωνία που υπογράφηκε την Παρασκευή, θα δημιουργηθεί κοινή εταιρεία, στην οποία κάθε όμιλος θα συμμετέχει με 50%.

Στον όμιλο Dogus συμμετέχει και το μετοχικό ταμείο του στρατού της Τουρκίας. Θα γίνει πράξη νομοθετικού περιεχομένου να σταματήσει αυτή η προδοσία; Θα σιωπήσουν και έμμεσα θα συναινέσουν στην προδοσία οι κυβερνόντες; Η' μήπως τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τις έχουν μόνο και μόνο για να ρημάζουν τον λαό;
Ο όμιλος Doguş θεωρείται από τους μεγαλύτερους της Τουρκίας, διαθέτει τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Τουρκίας, την Garanti Bank, 4 τηλεοπτικά δίκτυα -NTV, STAR, NTV Spor και CNBC- και παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στον τουρισμό, στον κατασκευαστικό τομέα και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Πίσω από τον όμιλο κρύβεται ο 49χρονος κροίσος Φερίτ Σαχένκ, που η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια και έπειτα από σημαντική πρόταση, εξαγόρασε προς εκμετάλλευση τη Μαρίνα Φλοίσβου. Συνολικά, ο όμιλος Doğuş διαθέτει περίπου 150 εταιρείες και απασχολεί 30.000 εργαζόμενους.
Στην Τουρκία, κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια, ο όμιλος με τα μέσα ενημέρωσής του παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση Ερντογάν. Από τότε έχει αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο, κυρίως στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπου ευνοείται σε πολλούς διαγωνισμούς.
Τα συμφέροντα του Λάτση και των Τούρκων είναι πιο σημαντικά από τα συμφέροντα της Ελλάδας; Στην σημερινή εποχή, οι επιχειρηματίες, με την ανοχή της κυβέρνησης, φροντίζουν να ξεπουλήσουν, πολλές φορές σε τιμές ευκαιρίας, οτιδήποτε, που με την κατάλληλη εκμετάλλευση μπορεί να αποφέρει κέρδη στην Ελληνική αγορά.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: