Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πάλι τα έσπασαν στην ΑΣΟΕΕ κουκουλοφόροι και λαθρομετανάστες!!



Μια από τα ίδια έγιναν τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ. Έγχρωμος «μικροπωλητής» (λαθραίων προϊόντων) ενόχλησε με χυδαίο τρόπο διερχόμενη από το σημείο Ελληνίδα, κι όταν αυτή του ζήτησε το λόγο, τράβηξε μαχαίρι και την απείλησε.

Τη στιγμή εκείνη περνούσαν από την οδό Πατησίων αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και η γυναίκα ζήτησε τη βοήθειά τους. Αυτοί σταμάτησαν και την ώρα που η Ελληνίδα τους εξηγούσε τι συνέβη, μια ομάδα κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών βγήκαν από τον χώρο του πανεπιστημίου και πέταξαν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ (!!!) στους αστυνομικούς, που έσπευσαν να εξαφανιστούν. Αργότερα, στο ίδιο σημείο κατέφτασαν μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΕΛΤΑ και όπως ήταν φυσικό η επίθεση των κουκουλοφόρων επαναλήφθηκε.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν άπραγοι, καθώς ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει δώσει αυστηρή εντολή να ισχύει το υποτίθεται καταργημένο πανεπιστημιακό «άσυλο» και να μην ενοχλούνται οι κουκουλοφόροι, γιατί είναι πολύτιμα εργαλεία στο «αντιφασιστικό μέτωπο» κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει συστήσει ο Αντωνάκης Σαμαράς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, να μην ενοχλούνται οι λαθρομετανάστες που κάνουν λαθρεμπόριο, καθότι θεωρούνται… θύματα των «ρατσιστικών» επιθέσεων της Χρυσής Αυγής και ως εκ τούτου απολαμβάνουν ασυλίας.

xryshaygh

Δεν υπάρχουν σχόλια: