Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο "δημοκράτης πορνοστάρ" ξαναχτυπά!! "Έπρεπε να είχαμε φιμώσει τη Χρυσή Αυγή!!"



parapolitika.gr._ Ανοίγει νέα μέτωπα ο Τατσόπουλος με το κόμμα του Μιχαλολιάκου, αλλά και με το … ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Τατσόπουλος εξαπολύει πυρά όχι μόνο κατά των μελών του ακροδεξιού κόμματος, αλλά και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τον κατέκριναν χωρίς να μπουν στον κόπο να διαβάσουν όλη τη συνέντευξη.

«Κοιμήθηκα 'ομοφυλόφιλος' για τους χρυσαυγίτες και ξύπνησα 'ομοφοβικός' για κάποιους συντρόφους μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ εξηγεί ότι στην συνέντευξή του στο Crash ήθελε απλώς να χλευάσει τη μέθοδο του «character assassination», δηλαδή της πρακτικής του να εξοντώνεις ηθικά τον αντίπαλο με ένα ψέμα και στη συνέχεια να τεκμηριώνεις το ψέμα σου με άλλο ψέμα.

«Αλιεύτηκε αυτή η διαβόητη φράση περί "μισής Αθήνας" και πλασαρίστηκε ως δήλωσή μου. Ήταν αρκετό για να ανοίξουν οι κρουνοί της παράνοιας» υποστηρίζει, ενώ σε ερώτηση αν θα έπρεπε η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου, ο κ. Τατσόπουλος θέτει αντίστροφα το ερώτημα, αν θα έπρεπε να είχε τεθεί καν εξαρχής εντός νόμου.

«Ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να της έχει φράξει το δρόμο όταν ακόμα ήταν μια μικρή ναζιστική συμμορία με πλούσιο ποινικό μητρώο. Τώρα είναι πια αργά»

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: