Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κύπρος: Πήραν με τις πέτρες τον αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια!!



Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα γίνονται επεισόδια στην Κύπρο μας, εξαιτίας του απεχθούς Μνημονίου. Την Τρίτη ήταν οι εξαπατημένοι με τα αξιόγραφα που μπουκάρισαν στη βουλή, την Τετάρτη οι πολύτεκνοι.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που η Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής, σε έκτακτη συνεδρίασή της, ολοκλήρωσε την ψήφιση 24 νομοσχεδίων για εφαρμογή του Μνημονίου (να σημειωθεί πως τα περισσότερα νομοσχέδια εγκρίθηκαν ομόφωνα!!!), ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια έξω από τη βουλή, όταν οι πολύτεκνοι που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας απ’ έξω, επιχείρησαν να σπάσουν τη γυάλινη πόρτα της κεντρικής εισόδου και να εισέλθουν στο κτίριο.

Αρχικά, οι οργισμένοι διαδηλωτές έσπασαν γλάστρες και πέταξαν αυγά στην πόρτα της κεντρικής εισόδου της Βουλή και αργότερα επιχείρησαν να μπούνε μέσα, αλλά απωθήθηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Και βέβαια, το «τιμημένο κουκουέ», το αδερφό κόμμα του αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια-Καταστρόφια, που παράδωσε την Κύπρο στους διεθνείς τοκογλύφους, ενώ ασχολείται με ότι συμβαίνει και στην πιο μακρινή γωνιά του πλανήτη, δεν ακούει και δε βλέπει τι γίνεται στην Κύπρο μας. Τυχαίο; Δε νομίζω!

(ΥΓ): Πως θα σπάσει η ομοφωνία των καθεστωτικών-μνημονιακών κομμάτων στην κυπριακή βουλή; Με την είσοδο του ΕΛΑΜ, που δε θα αργήσει καθόλου!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: