Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ!

Πότε θα καταλάβετε πως όταν λέμε "Υπουργείο Θρησκευμάτων", δεν εννοούμε μόνο του Ιουδαισμού;
Από την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ισραήλ: Συνάντηση με τον...καπελωμένο Εβραίο ομόλογό της

Ξαναχτύπησε η δεδηλωμένη εχθρός του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, Άννα (Μπίλντερμπεργκ) Διαμαντοπούλου: Αυτή τη φορά, μη σεβόμενη ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ που εορτάζουμε σήμερα!

Υπενθυμίζουμε πως, ενώ κατά το παρελθόν ήταν υποχρεωτικός ο εκκλησιασμός των μαθητών τη σημερινή μέρα, όπου εορτάζονται ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης το κατήργησαν κι αυτό!
Εκεί όμως που ξεπερνάνε κάθε όριο, είναι στην απόλυτη σιωπή του Υπουργείου για την ημέρα, σε αντιδιαστολή μάλιστα με την ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για το εβραικό ολοκαύτωμα!

Επίσημη σελίδα του Υπουργείου: Αν βρείτε πουθενά αναφορά στους Τρεις Ιεράρχες, ειδοποιήστε μας...

Διαβάστε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου, από την παρουσία του Γ.Γ του Υπουργείου στην εκδήλωση "ημέρας μνήμης του εβραικού ολαυτώματος", στην οποία όπως γράψαμε, παρέστησαν εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων!

Ρωτάμε λοιπόν την Διαμαντοπούλου:

- Ονομάζεται το Υπουργείο που αδιαλείπτως βρίσκεστε - μιας και η θητεία σας σ'αυτό είναι άκρως επιτυχημένη (ρωτήστε και τους μαθητές που ακόμα περιμένουν τα βιβλία τους!) - ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

- Αν ναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά έστω της σημερινής μεγάλης ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ γιορτής των Τριών Ιεραρχών, που θεωρούνται οι προστάτες της Παιδείας;
Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ;

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως συνυπεύθυνος γι' αυτό το χάλι είναι και ο Υφυπουργός Αρβανιτόπουλος, δεξί χέρι του Σαμαρά: Αυτά, για όσους περιμένουν...κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ (ας θυμηθούν και την Γιαννάκου)! 
ΣΧΟΛΙΟ.Ο  ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΑΔΩΝΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: