Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛάΟΣ!

 ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008
«Λαβράκια» έχει βγάλει το γνωστό «βαλιτσάκι της ΕΥΠ», με τους τηλεφωνικούς διαλόγους μελών της μαφιόζικης-τοκογλυφικής συμμορίας της Θεσσαλονίκης, και τις ανατριχιαστικές απειλές προς τα θύματά τους. Ας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιους απ’ αυτούς τους διαλόγους που κόβουν το αίμα, του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη του τηλεκόμματος ΛάΟΣ, Μ. Καραμπέρη:
Απόσπασµα από συνοµιλία του Μ. Καραµπέρη µε τον Κ., τον οποίο εκβιάζει και επιχειρεί να εκφοβίσει:
«Τα 2.000 θέλω, Δηµήτρη. Μη µε βάλεις 1.000. Ο λουλουδάς µας είναι ο µ…ς, ο λουλουδάς µε τα χόρτα που θα τον θάψω µια µέρα κάτω απ’ τα χόρτα και δεν θα τον βρίσκουνε… Αυτός νοµίζει ότι είναι ο Ζαγοράκης, ε, χε, εγώ πυροβολώ, έλα…».
Απόσπασμα άλλης συνομιλίας του Καραμπέρη με συνεργάτη του:
Καραμπέρης.: «Πήγαινε έτσι, όπως είσαι. Πήγαινε στον µ…α τον ανθοπώλη, µ’ ακούς;».
Χατζ.: «Όχι µε είπε. Είπε θα µε βάλει λεφτά και µε έβαλε ένα 400άρι και τρελάθηκα. Και ούτε τηλέφωνο µε παίρνει το αρ…».
Καραμπέρης: «Άλλο ενάµισι χιλιάρικο χρωστάει. Πήγαινε εκεί και πες τον θα τον πάρω σπίτι. Να έρθει εκεί που είσαι και θα µε πάρετε τηλέφωνο θα τον γ… Θα πεις εγώ δεν φεύγω από εδώ. Θέλω άλλο ενάµισι χιλιάρικο. Άντε γ… πες, ειδάλλως θα είµαι εκεί οκτώ η ώρα αύριο και θα καθίσω στο ταµείο. Τέτοια εντολή έχω, κατάλαβες, πες του…».
Κι όμως! Ο άνθρωπος-απάνθρωπος αυτός, που απειλούσε να θάψει τα θύματά του «κάτω από τα χόρτα», επελέγη από πολιτικό κόμμα για να το εκπροσωπήσει στις περιφερειακές εκλογές. Ποιος ξέρει, αν δεν αποκαλυπτόταν η δράση του, ίσως να ήταν και υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές!

 Είχε γίνει καταγγελία από το 2008!

Σύμφωνα με δημοσίευμα με την υπογραφή του δημοσιογράφου κ. Πέτρου Κουσουλού, στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, υπήρχε από το 2008 καταγγελία ενός 64χρονου επιχειρηματία για το εγκληματικό κύκλωμα των τοκογλύφων. Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πρέπει να πάνε πολλοί φυλακή… και πρώτα απ’ όλα οι επίορκοι που κάλυπταν αυτό το κύκλωμα!
Προκαλεί πραγματική φρίκη το γεγονός ότι σε μια υπόθεση στην οποία υπάρχουν αυτοκτονίες και υπάρχει και το ενδεχόμενο δολοφονιών, να συγκαλύφθηκε. Μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφθορά και για κράτος μπανανία στην κυριολεξία εάν αυτό ισχύει.
http://xryshaygh.wordpress.com/2012/01/25/%ce%b8%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%ac%cf%88%cf%89-%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b1/#more-96285

Δεν υπάρχουν σχόλια: