Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η Γ.Γ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ... ΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η "Γ.Γ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ" ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ. ΔΙΑΛΥΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ...

Πυρά κατά όσων αντιδρούν στην κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε 110 υπαλλήλους στην πρώην γενική γραμματεία οι οποίοι εδώ και 10 χρόνια δεν έχουν καμία αρμοδιότητα», δήλωσε ο υπουργός, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «λαϊκιστές και υποκριτές», αυτούς, που ζητούν να συνεχίσει να λειτουργεί η γραμματεία κάτω απ' αυτές τις συνθήκες.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση: «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και την εφημερίδα «Εξπρές».

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της ρευστότητα των επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός συζητά πολύ σοβαρά το θέμα της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών.

Έκανε επίσης, γνωστό ότι σύντομα οι όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να εξασφαλίζουν εγγυητικές επιστολές από τις τράπεζες, μέσω του ΕΤΕΑΝ, ενώ κάνοντας δημόσια αυτοκριτική είπε: «αισθάνομαι πολύ δυστυχής που είμαι υπουργός Ανάπτυξης σε μια χώρα που έχει βαθιά ύφεση».
http://www.stoxos.gr/2012/01/blog-post_8842.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: