Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Τραγική η αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μόνο “λόγια” για το μνημόνιο Λιβύης - Τουρκίας!

Τραγική η αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μόνο “λόγια” για το μνημόνιο Λιβύης - Τουρκίας!
Η Αίγυπτος ευθέως απέρριψε την πρότασή μας για ανακήρυξη ΑΟΖ, η οποία φυσικά και όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο, θα ένωνε την ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου. Σε απάντησή της, μας πρότεινε ένα άλλο σχέδιο, που βάζει και την Τουρκία ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο! Απόλυτα φυσική η στάση της, αφού η Αίγυπτος εκτελεί εντολές των ΗΠΑ από τις οποίες άμεσα εξαρτάται και οι οποίες δεν θέλουν την Τουρκία στο περιθώριο.
Παρά την απάντηση αυτή όμως της Αιγύπτου, ο Δένδιας επισκέφθηκε την χώρα και θριαμβολογεί ότι η Αίγυπτος είναι με το μέρος μας και εναντίον της Τουρκίας… και ότι χαρακτηρίζει άκυρο το μνημόνιο Λιβύης-Τουρκίας. 
Δεν πήγε όμως μόνον στην Αίγυπτο ο Δένδιας, αλλά και στην Σαουδική Αραβία, όπου και εκεί έγιναν κάποιες δηλώσεις κατά του μνημονίου Τουρκίας-Λιβύης χωρίς βαρύτητα. 

Δυστυχώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγείται από την μία αποτυχία στην άλλη, αλλά για τα Ελληνικά ΜΜΕ, υπάρχει μία μαγική εικόνα ενός “θριάμβου”, που υπάρχει μόνον στην φαντασία τους ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς στα χρέη τους, που δεν έχουν ποτέ σκοπό να πληρώσουν.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: