Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Δημήτρης Οικονόμου: Τα πράγματα για την Χρυσή Αυγή θα πάνε ακόμα καλύτερα! ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και οι δημοσιογράφοι του συστημικού ΣΚΑΪ, που από το πρωί μέχρι το βράδυ λασπολογούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την κατακόρυφη άνοδο της Χρυσής Αυγής τον τελευταίο καιρό.
Σχολιάζοντας την χθεσινή δημοσκόπηση της Pulse, όπου η Χρυσή Αυγή από το 1% διπλασιάζει το ποσοστό της στο 2%, ο Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε σήμερα στην εκπομπή του:
"Υπάρχει ατζέντα που ευνοεί την Χρυσή Αυγή (λαθρομεταναστευτικό) είναι αλήθεια και αν δούμε την απόφαση του δικαστηρίου που αναμένουμε να είναι κοντά στην εισήγηση της Εισαγγελέως, εκεί τα πράγματα για την Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμα καλύτερα!".
Να σημειωθεί πως η Αναστασοπούλου και ο Οικονόμου στην συνέχεια σχολιάζουν πως η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε μετά την δημοσιοποίηση της απαλλακτικής πρότασης της Εισαγγελέως, γεγονός που είναι ανακριβές!
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η δημοσκόπηση της Pulse ολοκληρώθηκε πριν το απόγευμα της Τετάρτης, το οποίο σημαίνει ότι αυτό το εμφανώς πετσοκομμένο 2% αυτήν την στιγμή είναι πολύ υψηλότερα μετά τον θετικό αντίκτυπο που έχει κάνει και η πρόταση της Εισαγγελέως που συντρίβει την σκευωρία.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: