Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΔΕΝΔΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝ!

(Ξανά) ΥΠΕΡ της συνεκμετάλλευσης των φυσικών πόρων με την Τουρκία ο Δένδιας
Εκτός από «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές», «ακραίους», κ.τ.λ., οι «εθνικόφρονες» της… κανονικότητας μας αποκαλούν… «συνωμοσιολόγους» και… «κινδυνολόγους»!
Είμαστε συνωμοσιολόγοι και κινδυνολόγοι επειδή υποστηρίζουμε ότι υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ για να οδηγηθεί ο Κούλης στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων –πιθανότατα μετά από ένα στημένο «θερμό» επεισόδιο- και να υπογράψει την συνεκμετάλλευση του φυσικού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες; Μακάρι να ήμασταν!
Και κάποιος απ’ αυτούς που μας χαρακτηρίζουν έτσι, ας μας απαντήσει τι άλλο εκτός από συνεκμετάλλευση του Αιγαίου («καζάν-καζάν», όπως γουστάρει ο Ερντογάν) εννοεί ο υπουργός Εξωτερικών των… «εθνικοφρόνων» Δένδιας, λέγοντας τα εξής σε συνέντευξή του στο Bloomberg:  
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις κοινωνίες μας να δημιουργήσουν ανάπτυξη, να δημιουργήσουν ευημερία, να δημιουργήσουν σταθερότητα στην περιοχή και επίσης στο τέλος της ημέρας να γίνουν φίλοι και πάλι. Υπάρχουν χιλιάδες συνέργιες από τον τουρισμό έως την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων».
Κοτάει κανείς… «εθνικόφρων» να μας απαντήσει;
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: