Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνεργοι ακόμα περιμένουν τις “πολλές και καλές δουλειές” που υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνεργοι ακόμα περιμένουν τις “πολλές και καλές δουλειές” που υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης
Από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2019 υπήρξε σχεδόν 8,5% η αύξηση των εγγεγραμμένων ανέργων που αναζητούν εργασία σύμφωνα με τα στοιχεία ανεργίας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).
Δυστυχώς οι προεκλογικές απάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που ζητούσε αυτοδυναμία για πολλές και καλές δουλειές πλήττουν βάναυσα το δικαίωμα στην εργασιακή ευημερία που έχουν οι Έλληνες πολίτες
Τον Νοέμβριο του 2019 ήρθαν στην δημοσιότητα περισσότερα αποκαρδιωτικά στοιχεία για την Ελληνική Οικονομία. Συγκεκριμένα η εγγεγραμμένη ανεργία βάσει των στοιχείων του ΟΑΕΔ εκτοξεύτηκε σε περισσότερα από 915 χιλιάδες άτομα.
Με πίκρα ακούγονται πια σήμερα οι προεκλογικές εξαγγελίες του Μητσοτάκη για πολλές και καλές δουλειές για όλους. Αναλυτικά τον Οκτώβριο του 2019 σε 915.516 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων έναντι 843.154 ατόμων τον Σεπτέμβριο του 2019 (ποσοστιαία μεταβολή +8,58%) και 844.710 ατόμων τον Οκτώβριο του 2018 (ποσοστιαία μεταβολή +8,38%).
Επιπροσθέτως, ελάχιστοι άνεργοι λαμβάνουν επίδομα ανεργίας αφού το σύνολο των επιδοτούμενων ανέργων τον Οκτώβριο του 2019 (αφορά τον αριθμό των δικαιούχων που πληρώθηκαν εντός του αντίστοιχου μήνα) ανήλθε σε 105.165 άτομα, δηλαδή ποσοστό περίπου 11% .
Συμπερασματικά τα αδιάψευστα στοιχεία του ΟΑΕΔ καταδεικνύουν ότι η Πατρίδα μας βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική ύφεση με την κυβέρνηση της ΝΔ, ενός μπλέ-ΣΥΡΙΖΑ με τις ίδιες ανθελληνικές πολιτικές ατζέντες.

Μοναδική διέξοδος για την πραγματική επανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας παραμένει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: