Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη: Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών τώρα!

Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη: Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών τώρα!
Με μια δυναμική του παρέμβαση στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”, συναγωνιστής Τάσος Ναθαναηλίδης τοποθετήθηκε επί του θέματος των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, αναδεικνύοντας τις πραγματικές διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος και καταγγέλλοντας τις υποκριτικές ευαισθησίες των δήθεν ανθρωπιστών.
Όπως τόνισε ο συναγωνιστής το ζήτημα δεν είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και οι αποδοχές των εργαζομένων στα “hot spot”, αλλά να μην υπάρχουν καθόλου “hot spot”! Ταυτόχρονα ζήτησε των άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, ενώ παρέδωσε και μαθήματα ορθής ερμηνείας της ελληνικής γλώσσας, εξηγώντας στους οπαδούς της “πολιτικής ορθότητας” την μοναδική και ορθή έννοια της λέξεως “λαθρομετανάστης”, η οποία καμία ρατσιστική υπόσταση δεν έχει, αλλά απλά αποδίδει πιστά την ιδιότητα ενός μετανάστη ο οποίος λάθρα (κρυφά, παράνομα) διέρχεται τα εθνικά μας σύνορα.
Όπως ήταν αναμενόμενο , η εμπεριστατωμένη ανάλυση του συναγωνιστή προκάλεσε τη μήνι των εκπροσώπων του κομμουνιστικού κόμματος και λοιπών “προοδευτικών” δυνάμεων, οι οποίοι επιδόθηκαν στις γνωστές τους ύβρεις, μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα επιχειρήματα και στην εθνική γραμμή των εκπροσώπων της “Ελληνικής Αυγής”.
Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του Συναγωνιστή Τάσου Ναθαναηλίδη , περιφερειακού συμβούλου και επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη” στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο:
“Συνηθίζουμε στην πατρίδα μας σε κάθε σοβαρό θέμα “να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος”. Δυστυχώς το ίδιο κάνουμε τώρα στο περιφερειακό συμβούλιο ,  συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απασχολούμενοι στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, στα περίφημα "χοτ σποτ”.
Και αυτό, γιατί το κύριο θέμα συζήτησης δεν θα έπρεπε να ήταν οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στα χοτ-σποτ, αλλά η απαίτησή μας ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ! Αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί κυρίως και αυτό θα έπρεπε να απαιτούσαμε ως αιρετοί εκπρόσωποι των συμπολιτών μας σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις υποκριτικές ευαισθησίες και ας επικεντρωθούμε στο μείζον πρόβλημα που απειλεί με εξαφάνιση και αλλοίωση την ελληνική κοινωνία και κυρίως τις ακριτικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας:
Στην συντριπτική τους πλειονότητα οι εισερχόμενοι αλλοδαποί δεν είναι πρόσφυγες, είναι μετανάστες, εφόσον εισέρχονται εντός της επικράτειάς μας από την Τουρκία, η οποία ως μη εμπόλεμη χώρα θεωρείται ασφαλής ζώνη. Και από την στιγμή που διασχίζουν λάθρα, δηλαδή κρυφά τα σύνορά μας, δεν είναι απλά μετανάστες, είναι “ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε. Και για να προλάβω τις οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες των δήθεν 'ανθρωπιστών”, το επίθετο “ΛΑΘΡΟ” στην λέξη “Λαθρομετανάστης”, προφανώς και δεν αναφέρεται στον άνθρωπο, αλλά στην ιδιότητά του , του μετανάστη, που διασχίζει παράνομα τα εθνικά μας σύνορα.
Ως Ελληνική Αυγή προφανώς και τασσόμαστε υπέρ κάθε ενέργειας και ψηφίσματος που θα λειτουργήσει υπέρ της βελτίωσης συνθηκών εργασίας για κάθε εργαζόμενο και όχι μόνο για όσους απασχολούνται στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.
Πάνω από όλα όμως είναι η Πατρίδα μας και το πρώτο που θα πρέπει όλοι μας να ζητήσουμε με κάθε τρόπο είναι η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και το κλείσιμο κάθε χοτ-σποτ που υπάρχει οπουδήποτε στην Ελλάδα. Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!"
http://www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: