Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ξέμειναν από μαθητές οι “αντιφασίστες”

Ξέμειναν από μαθητές οι “αντιφασίστες”
"Τρεις κι ο κούκος" (κι ένα πανό...) ήταν η συγκέντρωση των παρακρατικών ενάντια στους Έλληνες Μαθητές
Από πλήρη και παταγώδη αποτυχία χαρακτηρίστηκε το αντιμαθητικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν δήθεν «μαθητές» στην Αθήνα σήμερα και υποστήριξε ολόκληρο το κατεστημένο, με πρώτο τον Σύριζα και κολαούζους τα ΜΜΕ που το διαφήμισαν και τους καθηγητάδες της άκρας τρομοκρατικής αριστεράς.

Κάτι κουρασμένα παλικάρια με μούσια και αμπέχονα που δεν έχουν καμία σχέση με μαθητές και κάποιες, επίσης λίγες, αντιαισθητικές φιγούρες με ταγάρια μαζεύτηκαν εν τέλει στα Προπύλαια για να «πολεμήσουν τον φασισμό», δηλαδή τους πραγματικούς μαθητές που διαδηλώνουν για την Μακεδονία μας.

Τσάμπα η ξεμούτσουνη στήριξη των παρακρατικών από την κυβέρνηση και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τσάμπα, οι διαφημίσεις από όλα τα μέσα, ηλεκτρονικά, τηλεοπτικά και έντυπα. Τσάμπα όλα...

Κάποιοι κατηγόρησαν την Χρυσή Αυγή ότι επιχειρεί τον... διχασμό, παρότι η Χρυσή Αυγή χαιρέτησε την κινητοποίηση των Ελλήνων Μαθητών για την Μακεδονία μας. Μόνο που ο «διχασμός» είναι σαν το χορό και απαιτεί δύο.
Στην προκειμένη αποδείχτηκε ότι η μαθητιώσα Νεολαία εναντιώνεται στην Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ από την άλλη είναι μόνο οι γραφικοί πολιτικάντηδες και οι επίσης γραφικοί αριστεριστές.


Δεν παρέλειψαν βέβαια οι ελάχιστοι παρακρατικοί να σπάσουν τις κοντινές στάσεις των λεωφορείων, έτσι για την... παράδοση!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: