Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ξεφτίλα συριζαίων! Μόλις 11 (!) νοματαίοι σε εκδήλωσή τους υπέρ της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών…


Το γνωστό σύνθημα «αραιά-αραιά, να φαινόμαστε καμιά σαρανταριά» θα φάνταζε ως… θρίαμβος για τον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση της εκδήλωσης της νεολαίας του στην Κομοτηνή, καθώς την παρακολούθησαν μόλις 11 (!) άτομα, συμπεριλαμβανομένου του συντονιστή της εκδήλωσης και των δύο ομιλητών.
Η… μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (23 Νοεμβρίου) σε χώρο του ΕΒΕ Ροδόπης και είχε ως σκοπό της να παρουσιάσει ως… μεγάλη νίκη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.  Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό, καθώς το κυβερνών κόμμα «κατόρθωσε» να μαζέψει μια.. 11άδα σε πολιτική του εκδήλωση, δείχνοντας το πόσο λαομίσητοι έχουν καταστεί οι συριζαίοι εθνομηδενιστές από άκρο σε άκρο της Χώρας.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που οι συριζαίοι ανθέλληνες θα αρχίσουν την γνωστή κασέτα περί «μειοψηφίας», «ελαχίστων», κ.τ.λ., αναφερόμενοι στο σύνολο του Ελληνικού Λαού που αντιδρά στο ξεπούλημα (και) της Μακεδονίας ΜΑΣ, ας τους «τρίψουν στην μούρη» την φωτογραφία από την… λαοθάλασσα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, προκειμένου να αντιληφθούν στο έπακρο την πολιτική ερμηνεία της λαϊκής έκφρασης «τρεις κι ο κούκος»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: