Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Στέλεχος ΑΝΕΛ για τον Ήρωα Κατσίφα: Σε καμία χώρα δεν επιτρέπεται να σηκώνεις σημαία ξένου κράτους χωρίς άδεια

Ίδιοι και χειρότεροι από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους συγκυβερνούν, είναι τα αγράμματα εθνομηδενιστικά ψεκάσματα του Καμμένου!
Έτσι, σε ανάρτησή της (χωρίς τόνους και σε γλώσσα ακατανόητη, αλλά αυτό είναι το λιγότερο…), κάποια Χρύσα Ούτση, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ, ανέφερε τα εξής για τον ΗΡΩΑ Κ. Κατσίφα:
“Σε καμια χωρα δεν επιτρέπεται να σηκωνεις σημαια ξένου κράτους χωρις αδεια ηξερε ομως τι εκανε και τι θα συμβει, δεν ειναι πραξη που πρεπει να επικροτούμε αλλα μια αποφαση στον θάνατο που πρεπει να σεβαστούμε και να προβληματιστούμε για το συμβαινει στην Βορεια Ήπειρο».
Άρα, σύμφωνα με τους πανοκαμμενικά ψεκάσματα, οι Βορειοπειρώτες δεν δικαιούνται να υψώνουν την ελληνική σημαία στις περιοχές τους και ο ΗΡΩΑΣ Κατσίφας που την ύψωσε δικαίως δολοφονήθηκε από τους Αλβαναράδες!
Να μάθουν τα αγράμματα, αστοιχείωτα και ανιστόρητα ψεκάσματα, ότι η ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει επισήμως αναγνωριστεί ως ΕΘΝΙΚΗ και ως εκ τούτου, δικαιούνται τα μέλη της να υψώνουν την ελληνική σημαία! Τα ψεκάσματα που μαζί με τα κομμούνια ξεπούλησαν την Πατρίδα και πρόδωσαν το λαό, δεν δικαιούνται να την υψώνουν και να προσβάλλουν τη μνήμη των ΗΡΩΩΝ του Ελληνισμού!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: