Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Πανικός στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση και στις φυλλάδες από την έκρηξη μαθητικών καταλήψεων σε όλη την Ελλάδα για τα Εθνικά θέματα


Σε παραλήρημα πανικού (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) βρίσκονται οι κυβερνητικοί εθνομηδενιστές, μετά τον ξεσηκωμό της Ελληνικής Νεολαίας, καθώς δείχνει αποφασισμένη κι αυτή να κάνει πράξη το κυρίαρχο σύνθημα του Ελληνικού Λαού «Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ», με τις καταλήψεις σχολείων σε αρκετά σχολεία σε όλη την Χώρα.
Καταλήψεις, οι οποίες θα κορυφωθούν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με το κάλεσμα πανελλαδικής κατάληψης σε όλα τα σχολεία της Χώρας για τα Εθνικά θέματα. Όπως είναι αντιληπτό, κάτι τέτοιο δημιουργεί… καρδιακά επεισόδια στους ανθέλληνες και τους προσκυνημένους, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν ότι (και) οι μαθητές ΈΧΟΥΝ Πατρίδα και είναι Υπερήφανοι γι’ αυτό.
Μια ματιά στις δύο πιο σφόδρα κυβερνητικές φυλλάδες αρκεί για να γίνει αντιληπτό το εύρος της ενόχλησης των εθνομηδενιστών. Η φυλλάδα των συκοφαντών, κινούμενη στο γνώριμο όσο και μόνιμο ύφος δημοσιογραφικής αλητείας που την διέπει, έκανε μια «σαλάτα» στην οποία μπέρδεψε τους πάντες και τα πάντα. Δεν έλειψε, βεβαίως, και η απαραίτητη αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δείχνοντας φυσικά τι είναι αυτό που τους ενοχλεί αφάνταστα και αφόρητα σε πολιτικό επίπεδο.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η τελευταία σε κυκλοφορία ημερήσια εφημερίδα, με τριψήφιο αριθμό κυκλοφορίας η (κρ)"Αυγή", η οποία έβγαλε κι αυτή την δική της… κραυγή αγωνίας για το ξύπνημα του Εθνικού Φρονήματος της Ελληνικής Νεολαίας. Η κρατικοδίαιτη φυλλάδα, με ένα «κιτς» εξώφυλλο και με ανάλογης ποιότητας τρισέλιδο περιεχόμενο (πατ)σαβούρας, έδειξε κι αυτή την σαφή δυσφορία (και) των κυβερνητικών εθνοπροδοτών για το ότι η Ελληνική Νεολαία σκέπτεται και δρα Εθνικά.
«Περαστικά» αμερικανόδουλοι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ και σία (ή μήπως CIA;)…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: