Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Πρώτη φορά στα χρονικά: Συριζαίοι εναντίον καταλήψεων επειδή είναι για την Μακεδονία μας!

Πρώτη φορά στα χρονικά: Συριζαίοι εναντίον καταλήψεων επειδή είναι για την Μακεδονία μας!
Ποιος θα το έλεγε πως το κόμμα που ο πρόεδρός του ξεκίνησε από ένα δεκαπενταμελές και καταλήψεις θα κατέληγε να αντιτίθεται στις καταλήψεις που πραγματοποιούν μαθητές για να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους.
Έτσι διαβάζουμε στην ιστοσελίδα ευρωβουλευτή του Σύριζα για «ακροδεξιό δηλητήριο σε μαθητές στο Γέρακα», όπου η συγγραφέας του άρθρου απευθύνει μομφή στους μαθητές που αποβλήθηκαν από την συριζαίικη διεύθυνση επειδή είπαν στην παρέλαση το «Μακεδονία Ξακουστή».
Στο δημοσίευμα, μάλιστα, παρατίθενται και δηλώσεις στελέχους του κλεφτοΠαΣοΚ, όπου αναρωτιέται «αν ακουγόταν ο ύμνος του ΕΑΜ τι θα λέγατε οι ίδιοι σήμερα;», ενώ δεν λείπουν και δήθεν επιστολές «γονέων» που απαιτούν ένα «ανοιχτό, δημοκρατικό σχολείο».

Εμείς να θυμίσουμε στο ανώνυμο στέλεχος του κλεφτοΠαΣοΚ ότι ο «ύμνος του ΕΑΜ» αποτελεί ένα τραγούδι της Σοβιετικής Ένωσης που είχαν «μεταγλωττίσει» οι φονιάδες των Ελλήνων και αποτελεί ύβρι η οποιαδήποτε σύγκρισή του με τον εμβατήριο που επί σχεδόν έναν αιώνα παιανίζει στις παρελάσεις των Ελλήνων.
Στους δε θιασώτες του «ανοιχτού, δημοκρατικού σχολείου», οι οποίοι είναι συριζαίοι με ψευδώνυμο να τους θυμίσουμε ότι επί δεκαετίες η παράταξή τους διοργάνωνε καταλήψεις για απίθανους λόγους, συνεπώς οι λόγοι της «ανησυχίας» τους έγκειται στο ότι παθαίνουν αλλεργία όποτε σηκώνεται η Ελληνική Σημαία.
Πάντως, το δημοσίευμα είναι ενδεικτικό της ψυχοσύνθεσης των συριζαίων αφού ακόμα και η ερώτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά εκλαμβάνεται ως «ακροδεξιό δηλητήριο» που δήθεν «απειλεί» τους μαθητές.
Εμείς να πούμε στους συριζαίους να αφήσουν ήσυχη την μαθητιώσα νεολαία, αφού δεν είναι σαν τα μούτρα τους.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: